Gold Park, agentie imobiliara, te asteapta sa inchiriezi spatii in Cluj pentru a demara afaceri cu profit garantat!

October 21, 2020 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Probabil si tu ai auzit de celebra vorba In perioade de criza, saracii saracesc si mai mult, iar bogatii devin si mai bogati. O regasesti in diverse carti de educatie financiara si este in totalitate adevarata daca e sa analizezi situatia de fata. Incepe sa profiti de pe urma pandemiei, chiar daca poate suna putin apatic. Afacerea ta are nevoie de un sediu intr-un oras de top, iar Gold Park te poate ajuta in acest sens.

Despre Gold Park, cu site-ul oficial goldpark.ro, vreau sa iti spun ca este agentia imobiliara ce activeaza in Cluj si te poate ajuta cu gasirea spatiului perfect de desfasurare pentru business-ul tau. Clujul este un oras aflat in continua dezvoltare, deci chiar si cu pandemie sau fara, afacerea ta poate fi de top acolo.

Inchiriaza birouri si spatii comerciale, da drumul afacerilor si imbogateste-te!

Acum cand totul e un haos si piata tinde sa scada anormal de mult, este momentul tau sa actionezi. Ai o multime de domenii de activitate in care te poti avanta si care iti vor oferi profit intr-un timp scurt. Gold Park se ocupa si de inchirieri birouri Cluj, deci nu ezita sa ii contactezi daca afacerea ta are nevoie de un birou pentru a prinde contur.

Sa stii ca cei de la Gold Park sunt fruntasi in topul agentiiilor imobiliare, deci iti pun la dispozitie spatii din inima orasului. Daca vrei sa deschizi o afacere cu contact direct cu clientii, atunci orienteaza-te asupra unui astfel de spatiu.

Lista cu oportunitati pe care echipa Gold Park ti-o pune la dispozitie nu se opreste aici: acestia se ocupa si de inchirieri spatii comerciale. Poate ca gandul tau este sa iti deschizi un centul comercial sau orice altceva ce prinde la public in aceasta perioada – ia legatura cu cei de la Gold Park pentru a vedea ce oferta au pentru tine.

Dupa cum am enuntat si anterior, poate suna apatic atunci cand spui ca vrei sa profiti de pe urma pandemiei, insa nu uita ca aceasta perioada poate fi rampa ta de lansare in afaceri. Ofera-i publicului clujean ceea ce are nevoie sau distribuie de acolo produse si servicii in toate colturile tarii. Daca ai o idee super, costurile chiriei nici nu vor fi resimtite.

Echipa Gold Park o gasesti pe Calea Motilor, Nr. 94, Cluj-Napoca. Poti lua legatura cu expertii in imobiliare prin apel telefonic la 0770 896 896 sau prin e-mail: office@goldpark.ro.


Tags: ,

Leave a Reply