Fotografii pentru nunta – lista de verificat pentru toate miresele

January 9, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

A lipsi de la o sedinta de fotografiere la o nunta este unul dintre cele mai mari esecuri care se pot intampla la un asemenea eveniment.

Asemenea ocazii memorabile trebuie sa aiba evenimente cheie imortalizate, care sa fie pretuite peste ani. Alege un fotograf jadoris profesionist.

Fotografii pentru nunta vor incerca sa fotografieze asemenea momente in modul cel mai profesonist in care vor putea, dar este datoria mirelui si a miresei sa precizeze care anume momente le considera ei suficient de importante incat sa fie fotografiate.

A avea o lista de bifat va ajuta sa previna omiterea vreunei ocazii care nu mai poate fi recuperata odata ce noaptea nuntii s-a terminat.

Fotografiile lipsite de importanta pot fi evitate printr-o simpla discutie intre soti, legata de momentele cheie ale zilei sau obiecte, cum ar fi invitatiile de la nunta si buchetul miresei. Odata ce lista va fi gata, ea trebuie inmanata fotografului.

Ce anume contribuie la momentele cheie difera de la persoana la persoana dar mai jos vom expune cateva care tind sa fie cele mai dragi.

Invitatiile

Inainte de a trimite invitatiile, cuplurile pot sa le fotografieze de exemplu avand in spate un fundal alb sau un aranjament floral.

Buchetul, rochia, costumul si bijuteriile

Acestea sunt cele patru obiecte care vor transforma o femeie intr-o printesa iar mirele intr-un print elegant in acea zi speciala.

Fotografiile cu rochia miresei sunt destul de simple dar pozele cu mirele pot fi mai usor de realizat daca se concentreaza pe costumul, cravata si pantofii acestuia. Folosind un program de editare a imaginilor cele doua poze pot fi combinate intr-una singura.

Domnisoarele de onoare si cavalerii de onoare

Aceasta este echipa care ii ajuta pe miri sa fie in lumina reflectoarelor, ajutandu-i  la variatele nevoi din ziua nuntii.

Puteti pune un fotograf cluj jadoris sa ii fotografieze in timp ce se ocupa cu decorarile sau in timp ce se relaxeaza alaturi de miri inainte de inceperea nuntii. Imagini cu ei in timp ce se gatesc pot fi fotografiate.

Machiajul si coafatul miresei si pregatirea mirelui

Aceste momente pot crea poze superbe in ciuda faptului ca sunt necesare foarte multe din cauza unghiurilor multiple pe care trebuie sa se focuseze.

O fotografie a capului luata de sus, poze cu machiajul aplicat in jurul ochilor, mainile coafezei in timp ce aranjeaza parul, sunt cateva puncte focale interesante.

Verighetele

Verighetele reprezinta legatura „oficiala” intre tinerii casatoriti si trebuiesc considerate ca si obiecte prioritare. Ele pot fi asezate pe o masa cu o vaza de flori in fundal sau fotografiate dupa moda traditionala purtate de miri. Alegerea este e voastra.


Tags: ,

Leave a Reply