Fa-ti propria incalzire in pardoseala cu ajutorul produselor de la Shop Einstal

July 22, 2021 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

De ceva vreme tot mai multi romani opteaza pentru sistemul de incalzire in pardoseala in detrimentul caloriferelor. Acesta asigura un confort termic sporit, deci toata familia poate renunta la papucii de casa, care oricum nu se leaga niciodata de picioarele lor, oricat i-ai certa.

Sistemul de incalzire in pardoseala prezinta mai multe beneficii fata de cel traditional, iar tu le vei afla in continuare. Iar daca esti mester de felul tau, nici nu ai nevoie de persoane specializate ca sa iti montezi un astfel de sistem, poti realiza unul DIY cu ajutorul celor de la Shop Einstal.

Despre sistemul de incalzire in pardoseala

Acesta are o eficienta energetica ridicata, iar la finalul lunii cu siguranta vei vedea diferenta cand vin facturile. Incalzirea este mai eficienta, facandu-se de jos in sus si nu va mai exista problema prafului ars sau a alergiilor, avand in vedere cat se acumuleaza intre gaurile de ventilatie.

Se reduce si riscul de aparitie a mucegaiului, deci mediul va fi mai curat si se previn afectiunile respiratorii. Copiii se vor putea juca pe podea fara sa raceasca, faci economie de spatiu si pastrezi designul frumos al locuintei.

Sistemul poate functiona atat cu agent termic, cat si cu electricitate. Pentru cel in care circula apa vei avea nevoie de tevi si fitinguri, placa cu nuturi, un distribuitor cu mai multe circuite depinzand de suprafata care se doreste a fi incalzita si alte accesorii.

Placa cu nuturi este un panou izolant, confectionat din polistiren expandat. Nuturile te vor ajuta sa instalezi mai usor si mai sigur tevile de pex. Panoul este prevazut cu nut si feder pentru imbinare. Profilul special al laturilor placilor, previne scurgerea sapei sub placa, evitandu-se puntile.

Datorita grosimii sale de 4,6 cm, placa este rezistenta la compresiune. De asemenea, este rezistenta la temperaturi ridicate datorita filmului de plastic ce este turnat peste ea. Pe langa tevi si fitinguri, placa, si distribuitor, vei mai avea nevoie si de un centru de comanda. Cu ajutorul acestuia poti controla temperatura din fiecare zona a casei.

Acest tip de incalzire prin agent termic poate fi conectat la boiler, pompa de caldura, centrala chiar si sistem solar. Desi este o investitie initiala mai ridicata decat caloriferele, sistemul de incalzire in pardoseala aduce economii financiare majore in timp. Daca iti doresti si tu sa instalezi un astfel de sistem, gasesti toate cele necesare pe www.shop-einstal.ro.

Contact:

0766.261.389

0766.261.392

0786.124.777


Tags:

Leave a Reply