Fa bani de sarbatori in echipa BeYou Studio

December 6, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Se apropie vremea sarbatorilor si cu totii ne gandim la cei dragi si la modul in care putem sa ne facem familia sau prietenii fericiti. Cadouri, excursii sau, pur si simplu, timp liber pentru tine, toate acestea reprezinta preocupari pentru fiecare dintre noi, care doreste o viata mai buna. Unii aleg sa plece la munca in strainatate, altii muncesc din greu, insa acestea nu sunt singurele optiuni pe care le ai pentru a-ti imbunatati stilul de viata.

Daca ai auzit de industria de videochat, sa stii ca multe dintre tinerele din zilele noastre au facut deja acest pas si nu au regretat deloc. Au salarii de mii de euro pe luna, masini si case frumos aranjate, iar atunci cand doresc sa plece in vacanta banii nu constituie o problema.

Iar unul dintre studiourile de videochat cele mai bine cotate este BeYou Studio. Afla, in randurile ce urmeaza, pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a te alatura echipei BeYou Studio, pentru a-ti asigura niste arbatori asa cum ti le doresti.

Prima conditie pe care ti-o va pune orice studiou de videochat pentru a activa in randurile sale este implinirea varstei minime legale. Astfel, daca ai atins varsta majoratului, portile BeYou Studio sunt deschise pentru tine. O a doua conditie pe cre trebuie sa o indeplinesti este cea a unui aspect fizic placut si ingrijit.

Nu trebuie sa iti faci griji insa in cazul in care nu ai masuri asemenea manechinelor de pe podium sa ca modelele din reviste. Daca nu ai insa cicatrici vizibile, ai un corp ingrijit si tonifiat, iar chipul tau emana incredere si prietenie, atunci ai toate sansele sa obtii un contract de colaborare la BeYou Studio.

Iar odata ce ai intrat in aceasta echipa, o serie intreaga de avantaje vor veni la pachet, alaturi de salariul motivant. Multe operatoare de videochat beneficiaza de abonamente la pret redus la sala de fitness ori la saloanele de infrumusetare.

In ceea ce priveste pachetul financiar, faptul ca vine perioada sarbatorilor nu poate decat sa te avantajeze. Primul lucru pe care trebuie sa il stii este ca toate contractile sunt legale si inregistrate la organismele de profil, cu plata taxelor aferente. Prin urmare, vei beneficia de asigurare de sananate in cazul in care vei avea vreodata nevoie, precum si de plata tuturor drepturilor aferente.

De asemenea, orele suplimentare sunt platite generos. Prin urmare, daca vei avea disponibilitate sa muncesti in zilele de weekend, de sarbatorile legle, dar mai ales de Craciun sau de Pasti, atunci vei avea o surpriza placuta in ziua de salariu.


Leave a Reply