DJ pentru botez – avantaje si dezavantaje

September 10, 2015 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Petrecerea botezului se apropie cu pasi repezi si inca nu v-ati decis asupra muzicii? Este foarte important cand alegeti un DJ pentru botez sa va ganditi la ce tip de invitati aveti, daca predomina tineretul sau daca aveti mai mult invitati de varsta a doua si nu pentru ca un DJ nu s-ar plia pe ambele categorii de varsta, ci pentru ca este foarte important sa stiti ce stil de muzica sa alegeti, cu precadere.

Chiar daca un botez nu este o petrecere la fel de extinsa ca o nunta, asta nu inseamna ca muzica nu trebuie sa fie pe gustul tuturor sau ca invitatii nu trebuie sa se simta bine. Dimpotriva, este petrecerea data in cinstea copilului vostru, de aceea evenimentul trebuie sa fie unul cu bun gust, invitati apropiati sufletelor voastre si muzica buna. Alegerea unui DJ va va permite sa ascultati muzica in varianta originala, fara modificari de voce, tonalitate sau versuri improvizate, dar si multe alte avantaje.

dj

Care sunt avantajele si dezavantajele alegerii unui DJ pentru botez?

Rareori la petrecerea botezului se opteaza pentru o formatie, in ultimul timp DJ pentru botez fiind alegerea majoritara. Motivele sunt simple si evidente. Un DJ la petrecerea botezului va aduce costuri mai putine decat o formatie, mai ales ca in acest caz, al botezului, vorbim de mai putini invitati. Ca si in cazul petrecerilor de nunta, un DJ va poate oferi un pachet promotional complet pentru botez: de la aranjamentele meselor, pana la reduceri foto si video sau chiar momente artistice din timpul petrecerii de botez. Drept urmare, sunt sanse foarte mari ca in pretul muzicii sa includeti si alte aspect importante care necesita costuri suplimentare. Prin alegerea unui DJ pentru botez, veti evita problemele pauzelor muzicale sau ale trecerii de la un stil de muzica la altul.

Spre a evita potentialele dezavantaje ce pot aparea, este foarte important sa discutati foarte deschis cu DJ-ul ales pentru a stabili lista de melodii, pentru a contura evenimentul in stilul ales. Daca toate detaliile vor fi foarte bine puse la punct, atunci nu aveti de ce sa va ingrijorati. De asemenea, este recomandat sa va cosultati cu alte familii care au mai organizat un astfel de eveniment de curand, pentru ca sfaturile lor sa fie valabile si in prezent. Puneti in balanta avantajele si dezavantajele alegerii unui DJ sau a unei formatii pentru o petrecere de botez, pentru a vedea care este cea mai inspirata alegere.


Tags: , ,

Leave a Reply