Digital Property – serviciile de administrare a imobilelor adaptate in mediul online

August 2, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Avand in vedere tehnologia in continua dezvoltare si timpul ce nu ajunge pentru nimeni, transpunerea serviciilor de administrare a imobilelor in mediul online este un lucru benefic. Astfel de servicii, transpuse in mediul online, sunt o altervativa transparenta – un plus adus serviciilor clasice.

Acest tip de coordonare al tuturor sarcinilor ce tin de administrarea imobilelor nu este adoptat de toate firmele din domeniu. Pentru cei interesati de o companie ce ofera servicii adaptate atat omului modern, cat si pentru cei ce prefera varianta clasica, Digital Property este recomandarea mea.

Infiintata in 2018, Digital Property a devenit un pilon de baza pentru brasoveni in ceea ce priveste serviciile in domeniul administrarii de imobile. Platforma digitala de ultima generatie in domeniu permite o transparenta totala a serviciului de directionare.

Fiecare proprietar poate sa verifice in orice moment situatia cotelor datorate catre asociatia de proprietari. Mai pe scurt, acesta este in contact permanent cu un administrator asociatii de proprietari Brasov.

Serviciile ce stimuleaza eficienta lucrurilor

Faptul ca acestea s-au transpus deja in mediul online faciliteaza eficienta lor. Digital Property ofera servicii de administrare asociatii de proprietari de imobile pe raza Brasovului.

Administrarea contabila este unul dintre serviciile de care poti beneficia. Aceasta activitate are ca scop deducerea cotelor de cheltuieli dupa prevederile legale.

Echipa Digital Property se va ocupa de calcularea cotelor de intretinere printr-un program specializat si, totodata, calculul penalitatilor de intarziere. In aceeasi ordine de idei, in regim centralizat, se va realiza si calculul consumului de apa calda si rece in urma citirilor realizate de catre tine.

Partea tehnica, ce priveste asociatiile de proprietari, se va afla tot sub coordonarea Digital Property. Astfel, acestia vor verifica periodic: starea cailor de acces in imobile, starea subsolului, a palierelor si a altor spatii, functionalitatea instalatiei electice, a ascensorului, impreuna cu administratorul de bloc.

In cazul in care sunt necesare reperatii in incinta proprietatii comune, Digital Property procupa materialele necesare pentru lucrari. In acelasi timp, vor supraveghea demersurile lucrarilor de reparatii.

In functie de program si preferinte, plata la clasierie se poate face atat in mediul online, cat si in mediul offline. Programul casieriei se va stabili de comun acord cu asociatia de proprietari.

In functie de mediul in care se face plata, lucrurile stau in felul urmator – prin casierie: se va face cash, prin aplicatia online, cea mobila sau transfer bancar – in contul colector al societatii.

Avizierul online iti permine sa vizualizezi situatia financiara din cont, dar si facturile la cheltuieli comune si utilitati. Dupa cum am mentionat anterior, poti face plata acestora online. In aceeasi ordine de idei, poti introduce tot aici indexul contoarelor de apa.

Pentru a fi totul cat mai practic, vei primi notificari lunare pentru plata cotelor si introducerea indexului. Oriunde te-ai afla, ai posibilitatea sa iti pui la punct responsabilitatile tale ce privesc asociatia de proprietari de care aparatii.

Acceseaza digitalproperty.ro si vei acumula mai multe informatii in completarea acelor enuntate anterior.


Tags: , ,

Leave a Reply