Diferente dintre plasa de tantari cu rulou si cea cu balamale

May 7, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

In acest text vom discuta despre plasele de tantari, despre cateva caracteristici si avantaje ale acestora precum si a principalelor motive pentru care sa optezi pentru un anumit tip de plasa de tantari sau cealalta.

Asadar, un tip comun de plasa de tantari este cel cu rulou, care este prevazut cu un mecanism inteligent de actionare care previne deschiderea accidentala a plasel de tantari prin intermediul unui blocator. Acest aspect este deosebit de important pentru persoanele care au obiceiul de a deschide accidental plasa de tantari.

Un alt aspect important al acestor plase insecte, reparatii-termopane.net este ca spre deosebire de cele cu balamale, plasa de tantari cu rulou permit depozitarea lor in caseta si demontarea pentru acele perioade cand nu mai sunt necesare, cum este pe timpul iernii cand insectele nu mai sunt la fel de numeroase.

La capitolul constructie si materiale folosite, in principal plasele de tantari de tip rulou sunt fabricate cu niste ghidaje de aluminiu, iar faptul ca sunt fixate pe exteriorul ferestrei asigura o etansare 100%. Ca si plasele de tantari cu balamale, si cele de tip rulou sunt fabricate din fibra de carbon ceea ce asigura o multitudine de functii.

In primul rand faptul ca sunt fabricate din fibre de carbon asigura o rezistenta mult mai mare a plasei de tantari impotriva actiunii nocive ale razelor solare, aspect la care multe plase de tantari au de suferit.

In al doilea rand acelasi material asigura faptul ca plasa de tantar este neinflamabila si in acelasi timp este translucenta, ceea ce inseamna ca durata de viata a plasei de tantari este mult mai ridicata, si nici nu impiedica semnificativ patrunderea luminii in camera.

De fapt daca ne uitam la diferentele dintre o plasa de tantari cu balamale si cea cu rulou, cea din urma are nu numai ca o densitate mult mai mare a plasei si a periilor din ghidaje, ceea ce inseamna ca ofera o protectie semnificativ mai ridicata impotriva insectelor, insa este si transparenta, adica in ciuda faptului ca densitatea ochiurilor plasei este foarte ridicata aceasta nu obstructioneaza vederea.

Acest aspect nu este valabil si pentru plasele de tantari cu balamale. In plus, plasele de tantari cu rulou de la https://www.reparatii-termopane.net ofera posibilitatea de a tine geamul deschis permanent, adica sa ventilezi permanent camera, iar faptul ca vin si pe culori cum ar fi gri sau culori neutre, praful nu va reprezenta niciodata o problema pentru aspectul plasei de tantari.

In concluzie atat plasele de tantari cu rulou cat si cele cu balamale ofera avantaje si dezavantaje, si este la latitudinea noastra sa alegem ce plasa de tantari este mai potrivita pentru nevoile si preferintele noastre.


Tags: , , ,

Leave a Reply