Despre bani pe internet

January 9, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Esti frustrat de Skype si cauti alternative? Una dintre aceste aplicatii fantastice de chat si apeluri video disponibile pe aproape toate platformele va poate ajuta sa faceti comutatorul.

Deci cum castigi bani? Daca sunteti angajat de un serviciu de indrumare online, acestia platesc de obicei ore. Daca il conduceti ca o afacere privata, va puteti stabili propriile tarife.

Daca aveti o inclinatie spre jocurile video, puteti sa va transmiteti jocurile respective. Exista programe gratuite de redare in flux si multe dintre acestea includ functia de imagine, care este utila pentru conectarea cu publicul si dialogul cu acestia.

Daca jocurile video nu sunt chestia ta si preferi live D & D sau sesiunile de jocuri de bord, este o posibilitate.

Pe masura ce intram in luna noastra de jocuri de noroc, pare ca este adecvat sa ne uitam la arta delicata a jocurilor de PC streaming si a consolelor live. Desi este greu de inteles de ce ar vrea cineva sa piarda bani.

Un lucru de observat este ca streamingul video poate fi intensiv pe computer, in special procesorul. Daca nu aveti un computer puternic, va trebui sa sacrificati cadre pe secunda sau calitate video sau ambele, ceea ce poate duce la un flux video pe care nimeni nu vrea sa il vizioneze.

Deci cum castigi bani? Daca puteti crea o audienta semnificativa, Twitch.TV are un program de parteneriat in care puteti obtine venituri din anunturile dvs. in fluxul dvs. si puteti activa o functie de abonament pentru fanii dvs.

In plus, exista intotdeauna optiunea de a pune un link de donatie si de a-ti dona fanii, ceea ce se poate dovedi destul de profitabil pentru angajarea fluxurilor cu publicul larg.

Am constatat ca, din experienta mea, nu exista nici un fel de spectacol perfect, dar este ceea ce eu numesc Marea Show. Este posibil sa aveti un Show Mare, in clasele de coaching CAM4 Nikki ofera sfaturi utile.

Pentru cei care nu participa (ar trebui), iata o lista de sfaturi pentru modelele de camere web. Acestea sunt incercate si adevarate, din experienta lui.

1. Fii bine odihnit. Trebuie sa-l asculti, esti teribil cand e vorba de somn si e important pentru emisiunile tale. Daca ai dormit, arata. Esti energic si, astfel,  dai spectatorilor energia. Dar cand esti obosit si in modul zombie, nu vei ajunge prea departe.

2. Mananca si hidrateaza-te. Alimentele si bauturile va pot face sa aveti un spectacol extraordinar CAM4. In trecut, am facut spectacole in care nu m-am mancat toata ziua si sunt mizerabil.

Fara alimente nu ai nici o rezistenta, pentru a avea un spectacol orgasmic ai nevoie de mancare si bautura. Afla aici cum devii model videochat.

3. Reglati temperatura. Nu multi oameni cred ca temperatura va poate afecta rezistenta, hidratarea, chiar si mintea. Fiind prea cald si intepenit va poate face sa va deshidratati, facand din ce in ce mai greu sa aveti un spectacol cum decent.

Asadar, stati la aer conditionat si respirati putin inainte de difuzare. Acelasi lucru este valabil si pentru ca este prea rece, asa ca asigurati-va ca sunteti confortabil.


Tags: , ,

Leave a Reply