Design si functionalitate in alegerea usilor pentru locuinta

July 23, 2020 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Te gandesti sa renovezi apartamentul in care locuiesti? Doresti sa faci schimbari care sa dea acestuia un alt aspect? Atunci trebuie sa te gandesti la toate aspectele ce privesc o renovare.

Incepand de la tamplarie, usi de interior si de exterior, pereti, mobilier si pana la obiectele de decor pe care le vei achizitiona – totul consta in alegeri pe care le ai de facut. Ideal ar fi sa te implici in fiecare dintre acestea, intrucat ai posibilitatea de a-ti pune amprenta personala asupra fiecarui colt din casa.

Ce e mai important atunci cand faci o renovare este ca totul sa se imbine armonios – culori, proportii, stil de decor etc. Trebuie sa hotarasti, in primul rand, ce tip de decor iti doresti si ulterior sa optezi pentru piese care se incadreaza in respectivul decor.

Usile de interior – le alegi in functie de design sau de functionalitate?

Dupa cum spuneam anterior, totul tine de alegeri personale. Si in ceea ce priveste usile de interior, alegerea acestora nu este una usoara. Ai doua optiuni – fie tii cont de primul impuls (impactul vizual), fie tii cont de caracteristicile lor.

Bineinteles, specialistii recomanda sa studiezi cu atentie toate aspectele – incepand de la design, dimensiuni, materialele din care sunt confectionate, nivelul de izolare termica si fonica si lista poate continua in acest sens.

Magazinul online Special Doors – specialdoors.ro – te intampina cu o colectie extrem de variata in ceea ce priveste modelele de usi de interior. Regasesti aici usi confectionate din mdf, dar si modele moderne de usi din sticla, cu diverse printuri care pur si simplu iti vor lua ochii si vor transforma complet aspectul casei tale.

Usa de exterior si prima impresie asupra locuintei

Usa de exterior este prima pe care o vad oaspetii tai inainte de a intra in casa. Asadar aceasta trebuie sa reflecte personalitatea locuintei, sa fie in ton cu designul de interior.

Daca stai la apartament, opteaza pentru o usa metalica de intrare de la Special Doors. Accesand site-ul oficial https://www.specialdoors.ro/ vei descoperi o paleta larga de nuante, de la cele uzuale la cele mai deosebite, astfel incat sa o poti asorta cu usurinta la decorul interior.

Si aici trebuie sa acorzi o mare atentie rezistentei in special, dar si la gradul de izolare fonica si termica. Si asta pentru ca usa de exterior o schimbi mai rar.

Vizualizeaza intreg catalogul de modele de usi interior si exterior de la Special Doors accesand site-ul oficial al magazinului.


Leave a Reply