De ce sa imi montez un sistem de supraveghere video

September 20, 2012 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Siguranta ta, a familiei dar si a afacerii tale reprezinta cateva din motivele ce ar trebui sa te convinga sa apelezi la un sistem de securitate sporit indiferent de locatie. Sistemele anti-efractie, alarmele cat si cele ce restrictioneaza accesul la anumite aree sunt cu siguranta mai putin eficiente atunci cand avem parte de o persoana profesionista ce actioneaza.

Camere video ofera un plus de siguranta fata de sistemele prezentate anterior, drept pentru care o sa va prezentam cateva din cele mai importante motive ce ar trebui sa va convinga sa va instalati un astfel de sistem de securitate in propriul dumneavoastra edificiu.

Un sistem de supraveghere video poate asigura o monitorizare timp de 24 de ore pe zi, imaginile inregistrate sunt salvate cu usurinta pe hard-disk-uri sau pe servere online ce ruleaza intr-un loc cunoscut doar de proprietar. Aceste sisteme de supraveghere asigura linistea si siguranta dorita in fiecare moment al zilei, chiar mai mult acest beneficiul poate reduce timpul de raspuns in cazul unui jaf si poate ajuta la identificarea mai usoara a suspectilor.

Chiar daca, camerele de filmat nu constituie proba pentru tribunal, acestea pot fi cu siguranta o cale usoara a politistilor pentru identificarea infractorilor. In cazul in care totusi activitatea in cadrul firmei dumneavoastra decurce in mod normal, fara a va preocupa de aspecte precum furtul din partea unor indivizi externi sau al angajatilor, va reamintim ca aceste camere de supraveghere video pot realiza un control mai bun al angajatilor. Transmisiile online cat si cele bazate pe un backup pot usura munca de supraveghere, in acest caz aveti mai mult timp sa va ocupati de alte activitati mai importante.

Ultimul, dar nu cel din urma motiv este simplu fapt ca puteti economisi o suma impresionata utilizand un astfel de sistem de supraveghere video. Costul unui astfel de sistem poate atinge cifre precum 600 RON, dar cu siguranta este mult mai convenabil decat alte sisteme de supraveghere sau angajarea unei persoane care sa se ocupe de supraveghere. Acestea sunt principalele motive ce ar trebui sa va convinga sa achizitionati intr-un timp cat mai scurt noile sisteme de protectie.


Tags: , , ,

Leave a Reply