De ce oamenii cumpara haine second hand?

May 20, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Viata nu a devenit doar costisitoare, ci si dificila, in functie de modul in care fiecare priveste lucrurile. Multe familii s-au confruntat cu o situatie financiara precara si au invatat sa traiasca cu resurse limitate de bani. Una din metodele de economisire este cumpararea de haine.

Acest lucru se datoreaza si faptului ca oamenii prefera sa aibe cu ce sa-si intretina familia decat sa isi innoiasca garderopa si sa-si umple dulapurilor cu haine noi.

Exista insa si oameni care au o fobie pentru cumparaturi de haine second hand din cauza incertitudinii care este asociata cu astfel de haine.

In acest articol, vom analiza motivele pentru care oamenii iubesc sa cumpere haine, accesorii si pantofi de la magazinele de haine second hand.

Calitate: Majoritatea oamenilor aleg haine second hand si alte accesorii datorita calitatii lor. Aceste elemente cel mai frecvent sunt unice. Exista sanse foarte mici de a vedea doi oameni pe strada cu acelasi model de haina.

Haine originale de la casele de moda: Hainele din astfel de magazine second hand provin de obicei din lumea dezvoltata, unde majoritatea oamenilor investesc in imbracaminte de la designer cunoscuti.

Majoritatea persoanelor din lumea in curs de dezvoltare au ocazia sa cumpere din aceasta categorie a hainelor second hand si a gentilor unice si originale doar din magazinele second hand, avand in vedere pretul lor foarte piperat atunci cand se cumpara noi.

Varietate: Din aceste magazine se pot obtine o varietate de lucruri la preturi accesibile, insa cel mai comun este sa gasesti magazine specializate doar in articole de imbracaminte.

Cele mai multe dintre aceste magazine mileniumshopping.ro au fost subdivizate intr-o maniera care usureaza aprovizionarea fara a mari costurile de transport prin trecerea de la un punct de lucru la altul. Acest lucru in sine usureaza cu mult modul in care magazinele fac rulajul marfii, pentru a obtine mereu articole care se cumpara si pentru a ajuta ca preturile sa ramana mici.

Preturi de chilipir: in majoritatea magazinelor de haine second hand nu vedem etichete de pret fixe. Acest lucru este in sine un factor major, deoarece clientii isi pot exercita puterea de negociere sau le poate cumpara la kilogram. Intr-un fel, clientul are impresia ca a cumparat un element la propriul pret.

Aproape: majoritatea magazinelor de haine second hand sunt situate aproape de zonele rezidentiale. Acest lucru face posibil ca cineva sa poata ajunge cu usurinta in magazin fara sa cheltuie bani suplimentari pentru transport.

In zonele in care magazinele sh se afla departe de accesul cumparatorilor, se gasesc intotdeauna mai multe mijloace de transport ieftine care duc la aceste puncte de vanzare. In ultimii ani oamenii cumpara chiar si de pe internet.  O lista completa cu produse se poate vedea aici: https://mileniumshopping.ro/produse.

Cumparaturile din magazinele de haine second hand nu mai sunt o rezerva doar pentru cei saraci – deoarece clasa mijlocie si cea bogata tind uneori sa cumpere articole de calitate din aceste locuri.


Tags: , , ,

Leave a Reply