De ce nu conteaza pretul cand vrei sa iti cumperi o husa pentru telefon

October 10, 2015 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Husa-flipIn ceea ce priveste piata accesoriilor pentru telefoane putem sa gasim o larga diversitate de huse, carcase cat si incarcatoare, precum si alte diverse accesorii care ne imbunatatesc viata noastra de zi cu zi, si nu este astfel de mirare faptul ca suntem putini confuzi in privinta alegerii unui astfel de accesoriu, chiar daca este vorba despre o simpla husa pentru telefon. Cu toate ca o husa pare un relativ simplu, este interesat de aflat ca si ele vin pe mai multe tipuri, unele depasind standardele militare in ceea ce priveste nivelul de protectie, iar altele intrunind diverse criterii care cauta sa imbunatateasca aspectul general al telefonului, facandu-i pe ceilalti din jurul tau sa se uite mirati la tine cand iti scoti telefonul din buzunar.

Unul dintre principalele criterii dupa care ne orientam atunci cand vine vorba despre cumparat orice, chiar si huse pentru telefoane este pretul acestora, iar aici, ca si in cazul multor altor obiecte pretul nu este nicidecum un factor decisiv sau care ar trebui luat in calcul. Vom argumenta aceasta afirmatie in ceea ce urmeaza.

Pretul nu este un factor dupa care ar trebui sa ne ghidam cand cumparam huse pentru telefoane pentru ca o husa poate sa aiba un pret de cateva sute de lei si sa ne foloseasca exact la nimic, iar o alta husa care sa coste si cativa zeci de lei sa fie exact ceea ce aveam nevoie noi cat si telefonul nostru. In acest sens merita mentionat faptul ca exista mai multe tipuri de huse, dintre care cele special pentru protectie, care asa cum am precizat si mai sus intrunesc sau chiar depasesc si standardele militare in ceea ce priveste protectia oferita telefonului in materie de apa, nisip, umezeala, caldura si frig. Alte tipuri de huse pentru telefoane sunt mai degraba focusate catre a oferi un grad cat mai mare de vizibilitate, iar altele sunt create doar pentru aspect, stil si aparenta, nivelul lor de protectie si de accesibilitate fiind relativ inexistent.

Asadar, un criteriu mult mai valid atunci cand dorim sa ne cumparam o husa pentru telefon este sa ne orientam dupa ce anume dorim pentru telefonul nostru, anume protectie, aspect sau accesibilitate. Husele pentru telefoane centrate pe accesibilitate incearca sa ofere cat mai mult acces utililizatorului unui telefon chiar fara a scoate telefonul din husa, de a oferi spatii libere pentru a putea accesa incarcatorul, mufa jack sau altele fara a fi nevoiti sa indepartam si husa.
In concluzie, selectarea unor accesorii pentru telefoane poate reprezenta o sarcina mai degraba greu de indeplinit datorita diversitatii accesoriilor si a faptului ca putini oameni se ghideaza dupa criteriile cele mai valide si importante pentru ei, cum ar fi utilitatea sau rezistenta, si aleg sa se orienteze dupa pret.


Tags: , , ,

Leave a Reply