De ce e mai avantajos sa joci la pariuri online

September 18, 2018 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Disputa online vs offline se duce inclusiv atunci cand vine vorba de jocuri de noroc in general si pariuri sportive in particular. Exista desigur un segment destul de important de jucatori care prefera sa parieze in agentiile fizice, insa numarul celor care opteaza pentru parierea online este de asemenea in continua crestere.

Nu e de mirare o asemenea reactie, pentru ca avantajele de a paria online sunt destul de consistente. Va explic in randurile urmatoare despre ce este vorba.

In primul rand, este vorba de accesul mult mai facil la toate cotele si ofertele caselor de pariuri. In varianta offline verificarea si compararea tuturor cotelor disponibile si a ofertelor zilnice ar presupune un efort constand in deplasari repetate si timp pierdut, insa online totul se simplifica din acest punct de vedere.

Cotele si ofertele pot fi comparate foarte usor, in asa fel incat jucatorul sa poata decide care este varianta cea mai avantajoasa de a paria.

Bonus pariuri fara depunere – probabil orice jucator care a testat la un moment dat pariurile online a auzit aceasta sintagma. Este vorba despre un alt avantaj de care au parte cei care pariaza online.

Casele de pariuri se intrec in oferte pentru a atrage cat mai multi jucatori, iar astfel bonusurile de pariuri fara depunere intra in ecuatie alaturi de numeroase alte oferte atractive.

A paria online este avantajos de asemenea si dintr-un alt punct de vedere. Probabil majoritatea celor care joaca la pariuri s-au confruntat la un moment dat cu frustrarea de a nu mai putea plasa un pronostic datorita faptului ca evenimentul sportiv in cauza incepuse deja.

Ei bine, in cazul caselor de pariuri online exista posibilitatea de a paria live, chiar daca evenimentul sportiv in cauza este deja inceput.

Ofertele si promotiile sunt ceva obisnuit in cazul pariurilor online. Nu e vorba doar de bonus pariuri fara depunere, ci si de pariuri gratuite, bonus la inscriere, pariu fara risc, bonusuri de fidelitate si multe altele. Astfel de oferte sunt foarte atractive mai ales pentru pariorii aflati la inceput de drum, dar si pentru cei care au deja ceva experienta in pariuri sportive.

Optiunea de “cash out” se dovedeste de asemenea foarte utila in cazul pariurilor online. Se intampla deseori ca dintr-un sir de pronosticuri unul singur sa fie mai problematic. La unele case de pariuri online exista posibilitatea ca jucatorul sa retraga suma castigata, excluzand acel eveniment care are slabe sanse de a evolua conform pronosticului plasat.

Pariezi de oriunde, oricand – probabil acesta este cel mai important atu pe care il prezinta pariurile online. Nu mai esti conditionat de programul agentiilor fizice, ci trebuie sa ai doar conexiune la internet si fonduri suficiente in contul online pentru a putea paria pe evenimentele sportive preferate.

Pariurile online castiga treptat o tot mai mare popularitate, in mod similar cu cea castigata de comertul electronic. Chiar daca exista si vor exista in continuare jucatori care vor prefera sa plaseze bilete in agentii fizice, cu siguranta online-ul isi va castiga o cota de piata consistenta, mai ales in domeniul pariurilor sportive.


Tags: , ,

Leave a Reply