Cumparam haine online sau din magazin?

May 8, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

In ultimii ani tot mai multa lume prefera sa-si cumpere haine din magazinele online. De aici si afacerile infloritoare cu acest gen de oferte din mediul virtual. Ce este insa asa de atractiv la hainele de pe internet? Pai, cam multe.

In magazinele obisnuite nu gasesti o diversitate prea mare si nici modele deosebite. Iar unele branduri nici nu au aparut la noi. Asa ca, singura posibilitate de avea o haina eleganta, de calitate, a unei anumite firme sau creata de un anumit designer, este sa ti-o procuri de la magazinele on-line.

Exista mai mute avatanje ale magazinului online www.ottohermann.com cu obiecte vestimentare, incaltaminte sau accesorii. Daca am amintit de diversitatea mult mai mare si modele mult mai multe si mai frumoase, o sa precizam si faptul ca preturile sunt la fel sau mai mici cu cele practicate in magazinele reale.

Deci un avantaj major, mai ales uneori, cand au loc reduceri si promotii si poti cumpara extrem de avantajos.

Apoi, din confortul de acasa iti poti alege hainele care iti plac cel mai mult cu cateva click-uri. Vezi fotografia, studiezi modelul, citesti din ce material este facut, vezi daca iti convine pretul, cauti reduceri sau promotii, si tot ce ai de facut este sa-ti transmiti masura, sa accepti sa-ti ti se retraga suma de plata din cont si sa astepti coletul sa-ti ajunga la usa. Deci, comod, practic si avantajos.

Vezi aici ofertele de haine pentru sezonul de vara 2019 https://www.ottohermann.com/produse/spring-summer-2019

De cealalta parte, daca ar trebui sa mergi prin magazine s-ar putea sa umbli o zi intreaga si sa nu gasesti ceva care sa-ti placa atat de mult incat sa scoti portofelul imediat si sa platesti fara sa te uiti la pret.

Ba, mai mult, daca ai gasit ceva, il probezi si vezi ca nu ti se potriveste sau nu au masura ta. Poate fi distractiva o sedinta de astfel de shopping, insa este obositoare si extenuanta.

Este drept, te poti opri la un bar si bea o cafea sau un suc ca sa te mai odihnesti, dar parca cheful de a haladui prin magazine a trecut si tot ce-ti doresti este sa ajungi acasa. Nu zic, exista riscul, la cumparaturile de haine on-line, sa primesti alte haine in locul celor pe care le-ai vazut afisate pe site sau sa fie de calitate inferioara.

Insa putini cu astfel de afaceri risca sa ofere haine proaste deoarece si pentru ei exista riscul sa li se duca buhul pe forumuri si sa nu mai aiba clienti. Ori, daca iti trimit exact ce ai comandat, poti deveni clientul lor fidel si primi chiar mici cadouri sau oferte speciale avantajoase doar pentru ca ai acest statut.


Tags: , ,

Leave a Reply