Cum trebuie sa analizezi biletul zilei inainte de a paria pentru un castig sigur?

July 22, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

 

Probabil si tu ai observat ce rapid s-au raspandit casele de pariuri in ultimul timp. Faptul ca ofera bonusuri de bun venit atractive este unul dintre motivele pentru care au atat lipici la public. Totodata, transpunerea acestora in mediul online a avut un impact la fel de mare asupra jucatorilor.

Daca esti un impatimit al pariurilor, al senzatiei de risc pe care o ai de fiecare data cand pariezi, in cele ce urmeaza iti voi impartasi cateva ponturi pentru un castig cat mai sigur. In primul rand, totul tine de norocul fiecaruia si de intuitie pentru un castig substantial.

Cota2.ro este locul din care iti recomand sa te inspiri zilnic. De ce? Pentru colaboreaza cu numeroase case de pariuni precum FORTUNA, BETANO, BETFAIR, SUPERBET si nu numai. Astfel o poti alege pe cea care prezinta mai multe avantaje ce ti se potrivesc.

Totodata, poti obtine ponturi pariuri sigure de la Cota2.ro deoarece este mereu actualizat cu rezultatele meciurilor anterioare, dar si cu viitoarele meciuri pe care poti paria.

Cel mai important pas – analiza corecta a meciului

Tin sa iti reamintesc ca fiecare meci are o cota – mai mica sau mai mare. Aceasta reprezinta, mai pe scurt, un numar ce face corespondenta dintre posibilul castig si miza pariaza. Cotele sunt stabilite de casele de pariuri dupa diversi algoritmi.

Un prim pont ar fi sa pariezi pe o cota mai mica – o cota mai mica reprezinta sanse de castig mai mari, iar o cota mai mare viceversa. Totodata, indicat este sa mergi la sigur si sa nu pui pe bilet un numar mare de meciuri. Urmareste rubrica biletul zilei pariuri de pe Cota2.ro si alege doar meciurile ce iti ofera o mai mare siguranta.

Cum face o analiza corecta a unui meci de fotbal? Pentru inceput, informeaza-te despre starea de forma a celor doua echipe – rezultatele recente obtinute acasa si in deplasare. Apoi acorda putina atentie si comparatiilor dintre cele doua echipe – ultimele rezultate dintre cele doua echipe.

Sa stii ca si starea gazonului unde se va desfasura meciul este importanta. Fii atent si la jucatorii absenti – daca lipseste un jucator foarte bun de la echipa, sansele ca aceasta sa castige nu mai sunt la fel de mari.

Nivelul tehnic al celor doua echipe si programul de joc sunt alte lucruri pe care trebuie sa le iei in calcul. De exemplu, o echipa ce a mai avut meciuri recent, iar jucatorii nu s-au odihnit corespunzator sau vine din deplasate dintr-un meci greu poate avea cateva dezavantaje.

Mai sunt si cativa factori minimalisti precum schimbarea antrenorului si suspendarea suportului care au la fel de mare importanta si nu trebuie sa ii omiti atunci cand faci analiza.

Urmeaza acesti pasi, iar sansele tale de castig vor creste vizibil. Nu trebuie sa te astepti mereu la un castig, aceasta este o lege nescrisa a pariurilor, dar fii mandru de faptul ca asa vei capata experienta si iti vei antrena intuitia.


Tags: , , ,

Leave a Reply