Cum se procedeaza la Serviciul Public Comunitar Local de evidenta a persoanelor…

June 29, 2010 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Deoarece mi-a expirat cartea de identitate… am fost la Serviciul Public Comunitar Local de evidenta a persoanelor pentru a-mi schimba cartea de identitate.
Prima data am ajuns la Serviciul Public Comunitar Local de evidenta a persoanelor miercurea trecuta, mi-am luat bon de ordine, dar am renuntat sa mai stau ca erau peste 100 de persoane inaintea mea.
Astfel, m-am dus luni de dimineata de la ora 8, si in fata mea erau 25 de persoane. Mi-am asteptat randul. Si asteptand am observat ca din cele 5 ghisee, doar 2 functionau. La restul intra aia care aveau pile, care cunostea pe cineva din sistem.
Dupa ce am ajuns la un ghiseu, mi s-au verificat actele, afost totul ok, si m-au trimis la poza. Acolo am asteptat cateva minute sa vorbeasca fotograful la telefon.
In concluzie, daca cunosti pe cineva de la Serviciul Public Comunitar Local de evidenta a persoanelor este foarte bine, nu trebuie sa stai la cozi ore intregi sau sa te trezesti de la 6 pentru a fi primul la usa (ei au program de la 8:30).


Tags: , ,

Leave a Reply