Cum se alege tipul de roti industriale

June 8, 2018 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Orice aspect legat de buna functionare a lucrurilor este in masura sa determine si eficienta muncii si timpul optim de desfasurare a unei misiuni. Cu alte cuvinte, se poate ajunge la un randament mai bun acolo unde se tine cont de investitii propice, acolo unde cunoasterea meseriei se imbina perfect cu un context potrivit – nu poti pune la treaba oamenii daca acestia nu au si resursele, uneltele potrivite.

Cand vine vorba de roti si role acestea par sa fie aspect banale. In fapt, ele fac lumea sa se invarta, dupa cum spune o vorba. Alegerea acestora poate face diferenta in costuri si modul de desfasurare a muncii. Asadar, un prim pas in determinarea tipului de roti este categoria in sine. Se vor gasi pe piata de profil roti de tot soiul dedicate special unui sector de activitate – industrie grea, servicii precum cele de stingere a incendiilor, pentru supermarket-uri etc.

Detalii de alegere a rotilor necesare

Dupa selectarea in functie de categoria de interes apar si alte detalii ce tin de capacitatea pe care o poate suporta produsul, maxima sa sustinere. Trebuie spus ca va conta si masa stabilita, cat si greutatea de masa in miscare. Aspecte precum partea de silentiozitate, rezistenta, durabilitate si mobilitate in sine, adica cat de usor va rula pe diferite tipuri de suprafete.

In varianta moderna si complexa, exista o intreaga industrie ce se ocupa de fabricarea rotilor. Asadar optiunile sunt dintre cele mai diverse. De la rotile Alpha la cele Delta spre exemplu, Tente se ocupa de acest segment si deserveste cu ale sale roti unor segmente de activitate diverse.

Unele modele rezista si in conditii extreme, insemnand temperaturi fie foarte mari, fie cele ce duc la inghet. Sunt tipuri de roti ce pot de asemenea sa ofere mobilitate fara minim de efort si cu maxim de confort, cele care spre exemplu sunt utile in sistem medical, atasate la aparaturi si la paturi de spital – acestea nu doar ca mentin o greutate anume, insa trebuie sa fie stabile, printre altele.

Pentru cazurile in care cerintele unui mediu sunt prea vaste, se tine cont de o oferta personalizata. Altfel spus, cei de la Tente se ocupa cu realizarea de roti si role dupa bunul plac al solicitantilor. Cu un departament de proiectare de asemenea, tinand cont de specificatii stricte, se pot realiza roti de tot soiul ce vor deservi scopului propus.

Materialele de calitate

Se spune ca acolo unde nu exista calitate, nu are cum sa fie vorba de un produs bun si durabil. Desigur ca se aplica si in acest domeniu. Calitatea se observa insa nu numai la partea de materiale. Proiectarea in sine si executia unui model de roti inseamna o completare la ghidul calitatii, respectat intocmai la fiecare comanda.

Se pare ca de-a lungul anilor Tente a reusit sa se impuna pe piata, iar acum brandul in sine impune un anumit nivel de calitate ce ii este ca reper in tot ceea ce produce. Alegerea tipurilor de roti nu a fost nicicand mai simpla.


Tags: , ,

Leave a Reply