Cum se alege pardesiul ideal?

November 19, 2018 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Pentru o femeie, alegerea unui pardesiu de dama poate sa reprezinte o misiune destul de dificila in conditiile in care aceasta nu este foarte prietena cu tendintele modei. Exista insa si femei care sunt prietene cu moda, si carora tot le este greu sa isi aleaga un asemenea articol de vestimentatie.

In continuare vom vedea cam care sunt detaliile de care trebuie sa tina cont o femeie care are de gand sa isi cumpere unul din multimea de pardesie By Iiana.

Asadar, pentru ca o femeie sa aiba o misiune cat mai simpla atunci cand trebuie sa isi aleaga o asemenea piesa de vestimentatie, ideal ar fi sa cunoasca tendintele modei. Stiind ce se poarta in sezonul respectiv, femeile isi vor putea alege pardesiul ideal.

Trebuie precizat apoi ca in foarte multe situatii, se intampla ca anumite femei sa isi indrepte atentia spre anumite pardesie nu neaparat pentru ca acestea se poarta la momentul respectiv, ci pentru ca acestea le vin bine.

Mai exact, acest lucru inseamna ca fiecare femeie trebuie sa tina cont si de forma corpului in momentul in care are de gand sa isi cumpere un asemenea articol vestimentar. Ce inseamna acest lucru mai exact?

Ei bine, exista diferite tipuri de silueta, asa ca de exemplu femeilor cu silueta clepsidra li se potrivesc perfect pardesiele cambrate, care se pot accesoriza perfect cu o curea in talie.

Nu trebuie sa uitam nici femeile care au silueta dreptunghi si carora li se potrivesc de minune pardesiele cu gulere suprafimensionate. Pentru aceste femei un sfat ideal ar fi acela de a evita acele pardesie care sa accentueza si mai mult forma dreptunghiulara a corpului.

Anumite femei au silueta in forma de triunghi inversat, asa ca pentru femeile care au o asemenea silueta ar fi indicate acele pardesie care sunt cat mai putin accesorizate in zona pieptului si in zona umerilor. Pentru aceste femei sunt ideale pardesiele care nu au accesorii in zonele respective, insa care sunt voluminoase in zona coapselor.

Unele femei au silueta tip mar, asa ca pentru acestea ar fi ideale pardesiele de dama drepte si lungi pana la jumatatea gambei. Un asemenea articol de vestimentatie va crea impresia unei siluete alungite.

Exista deasemenea chiar si femei care au silueta triunghi, iar pentru acestea sunt ideale pardesiele care au cat mai multe detalii in partea superioara, respectiv la umeri si piept. Toate aceste detalii sunt foarte importante pentru ca au rolul de contrabalansa soldurile.

Ei bine, un Pardesiu Midi Negru cu Broderie de Matase poate sa reprezinte cea mai buna solutie pentru toate femeile care isi doresc un asemenea articol de vestimentaie care sa fie de cea mai buna calitate.

Lungimea pardesiului conteaza deasemenea foarte mult, la fel de mult precum celelalte detalii amintite in articol. Deasemenea, pretul acestui articol de vestimentatie este foarte important.

Deci, in mare parte acestea sunt cele mai importante detalii de care trebuie sa tina cont o femeie care se afla in cautarea unui pardesiu de dama pe care sa il poata purta in foarte multe situatii.


Tags: , ,

Leave a Reply