Cum sa iti maresti sanii cu Royal Bust

April 20, 2020 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Chiar daca unele femei refuza sa recunoasca, sanii sunt prima parte care atrage privirile atat ale barbatilor, cat si ale femeilor. Marirea lor este de cele mai multe ori pe buzele femeilor, dar din pricina riscurilor operatiilor estetice, cele mai multe renunta la acest proces. Astazi, marirea sanilor se poate face acasa, doar printr-un masaj cu uleiul Royal Bust.

Royal Bust iti va asigura un bust generos, cu un aspect natural si placut, fara a mai fi nevoie de interventia unui medic. Uleiul pentru marire a sanilor s-a dovedit un adevarat prieten al femeilor care isi doresc o redimensionare a sanilor.

Fiecare femeie a carei dorinta este ca bustul sau sa fie mai marit, mai ferm si totusi sa aiba un aspect natural, trebuie cu certitudidne sa apeleze la marirea sanilor cu ulei. Uleiurile nu au efecte nocive pentru piele, doar in cazul celor care au alergie la masline, fenicul sau la marar.

Nu doar pentru aspect, ci pentru sanatatea sanilor, uleiul Royal Bust te poate ajuta si in alaptare. Datorita continutului ridicat de ulei volatil de marar care are efect galactogen, secretia de lapte este mult mai marita, asadar chiar daca esti proaspata mamica poti utiliza acest produs.

Uleiul de masline, uleiul de fenicul si uleiul volatil de marar sunt ingredientele care alcatuiesc acest produs benefic. Pentru ca fiecare femeie sa se bucure de ingrediente naturale, Royal Bust nu contine aditivi artificiali, astfel ca totul este bazat pe natural.

Marirea sanilor in mod natural necesita timp, iar uleiul Royal Bust face vizibile rezultatele in termen de 1-3 luni de folosire consecventa. Pentru rezultate mai bune si mai rapide, este indicat sa folosesti uleiul de marire a sanilor dupa exercitiile fizice efectuate in acest scop.

Uleiul se aplica pe pielea uscata si se maseaza circular pana la absorbtia totala a acestuia. Timpul de masare ar trebui sa fie de 15 minute de 2 ori pe zi, dar in cazul lipsei de timp il poti utiliza si o singura data.

Masarea cu uleiul pentru marire a sanilor Royal Bust trebuie efectuata zilnic, dar intr-un mod responsabil. Chiar daca ingredientele din compozitia sa sunt naturale, acestea pot dauna pielii daca sunt utilizate in exces. Masarea excesiva, intr-un mod gresit si de mai multe ori pe zi poate provoca alergii sau eruptii pe piele. In acest fel, nu te gandi sa masezi haotic sanii doar pentru ca iti doresti sa creasca foarte repede.

Sanii sunt o parte foarte sensibila a corpului, ceea ce inseamna ca va trebui sa ii masezi cu grija, delicat, fara sa te lovesti. Daca totusi iti doresti o marire cu cateva cupe, iti poti indrepta atentia catre implanturile mamare.

Tonifierea sanilor se poate face acum acasa, fara proceduri dureroase, fara interventia unui medic, ci doar cu ajutorul unui ulei. Masarea sanilor a fost din totdeauna benefica, doar ca acum se poate face in scopul maririi acestora. Sanii tai vor avea un alt aspect, diferit dar natural.


Leave a Reply