Cum sa gasesti scaunul ergonomic de cea mai buna calitate si sa economisesti si bani

August 27, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Ergonomia se refera pur si simplu la modul de proiectare a obiectelor, cum ar fi scaune de birou, tastaturi si statii de lucru care sunt adaptate formei corpului uman. Este posibil sa nu gasesti un scaun ergonomic de birou foarte ieftin, dar poti gasi oferte de scaune ergonomice de calitate la preturi accesibile.

Unii oameni cheltuiesc mii de lei pe calculatoare si echipamente noi si apoi cumpara un scaun ieftin de la magazinul de mobila, fara sa se gandeasca la ergonomie.

Ergonomia poate fi aplicata in multe medii de lucru, inclusiv medicale, industriale si de laborator, si este mai importanta ca niciodata in mediile de lucru de astazi.

Toata lumea ar trebui sa acorde mai multa atentie ergonomiei atunci cand cumpara orice lucru pe care il va folosi zilnic, evitand astfel afectarea grava a sanatatii care duce la dureri cronice de spate, varice, dureri de gat, dureri de cap si multe alte probleme medicale.

Pozitia este importanta. Cand cumperi un scaun vei dori sa alegi un scaun ergonomic care sa aiba toate caracteristicile necesare si ajustarile de care ai nevoie si sa fie in acelasi timp accesibil. In magazinul inegal.ro gasesti astfel de scaune.

Pentru oamenii de afaceri, confortul ergonomic este foarte important deoarece ajuta angajatii sa fie in alerta si este mai putin probabil ca acestia sa dezvolte dureri lombare si alte dureri de spate si de gat.

Daca doresti sa cumperi un singur scaun, asigura-te ca nu ratezi nici-o reducere. Daca cumperi mai multe scaune, ar trebui sa poti beneficia de o reducere pentru ele.

Daca doresti scaune de birou ergonomice, acestea au de obicei o tetiera reglabila sau un loc special pentru gat. Daca doresti un scaun industrial ar trebui sa aiba durabilitate pentru utilizarea de lunga durata intr-o fabrica sau mediu industrial.

Selectia tesaturilor este importanta pentru scaunul industrial ergonomic, deoarece curatarea poate fi o problema. Scaunele cu uz intens trebuie sa fie durabile si mai ales trebuie sa fie ergonomice, deoarece muncitorii stau de obicei multe ore pe acestea.

Scaunele ergonomice de lux, scaunele medicale si scaunele dentare beneficiaza foarte mult de ergonomie. Aceste scaune au optiuni reglabile in inaltime, precum si optiune pentru spatar dar si de sprijin lombar gonflabil si suport pentru picioare.

Manerele pneumatice de reglare a inaltimii regleaza inaltimea scaunelor in timp ce stai pe acestea.

Utilizeaza un scaun ergonomic, cu roti si o baza in 5 puncte pentru a usura miscarea si a reduce la minimum posibilele basculari.

Atat ergonomia de acasa, cat si cea de la birou sunt importante, deoarece petrecem mult mai multe ore cand lucram la birou sau acasa si apoi folosim computerul acasa din alte motive. Asadar, asigura-te ca folosesti un scaun ergonomic pentru calculator.

Cauta scaune cu latimea si inaltimea ajustabile pentru a ajuta in diverse activitati zilnice, inclusiv scrisul si cititul, pentru a usura tensiunea gatului si a umerilor si pentru a ajuta la prevenirea deformarii coloanei.

Suportul lombar inadecvat plaseaza excesul de presiune asupra maduvei spinarii. Ia aminte ca, o perna de sprijin lombar asezata in mod corespunzator in spate poate ajuta la sustinerea regiunii lombare.


Tags: ,

Leave a Reply