Cum sa filtrezi apa cu un sistem aquapur?

November 20, 2017 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Apa curata este necesara organismului nostru in fiecare zi si tocmai de aceea pe zi ce trece se dezvolta tot mai multe studii care incearca sa ne ajute in acest sens.

Pe langa o multitudine de produse lansate in ideea de a ne ajuta in aceasta directie, avem la indemana si informatiile necesare. Astfel, daca ne dorim o apa mai curata, prin procedee cat mai putin invazive, atunci sistemul de purificare cu ioni de argint, folosit de noul sistem Aquapur filtrare stocare pompare, pare a fi cea mai buna solutie.

Acest sistem Aquapur filtrare stocare pompare este mai mult decat un sistem cu trei functii diferite. Este mai inainte de orice o unealta sigura prin care putem beneficia de resurse potrivite de apa pentru organismul nostru. Vi se pare putin lucru? Ei bine nu este! Stim cu totii cat de usor pot fi infestate resursele de apa.

Cumva acest mediu este propice dezvoltarii bacteriilor si microorganismelor si in acest fel devine un potential pericol. Insa prin tratarea apei cu ioni de argint acum este mult mai usor sa te bucuri de resursele de apa, iar asta datorita inovatiei specialistilor Valrom.

Am spus ca acest sistem Aquapur filtrare stocare pompare indeplineste 3 functiuni. Pe de o parte acesta este folosit pentru a filtra apa pe care urmeaza sa o consumam. Faptul ca vorbim despre un rezervor monobloc de mari dimensiuni, cu 3 straturi separate, din care unul folosit strict pentru tratare, ne convinge de eficienta.

Practic stratul interior este cel responsabil de tratarea apei, deoarece acesta elibereaza in mod treptat ionii de argint in apa, astfel incat caracteristicile acesteia sa fie potrivite consumului. Stratul median este folosit ca limita de condens, iar stratul exterior este menit sa asigure siguranta in exploatare a produsului.

Facem aici referire la lovituri si socuri mecanice, la zgarieturi sau alte probleme ce pot aparea in tipul etapelor de manipulare, transport si utilizare.

Acest sistem este folosit si pentru stocare, el avand dimensiuni gneroase, care ne permit acest lucru. Un sistem Aquapur filtrare stocare pompare poate fi gasit in diverse variante in ceea ce priveste capacitatea, de la 300 de litri, la 500 de litri sau 750 de litri.

Practic, datorita dimensiunilor acest produs poate stoca apa fara probleme si mai mult decat atat, o poate stoca in depline conditii de siguranta, tocmai datorita faptului ca o si trateaza in acelasi timp.

Daca discutam despre pompare, ei bine da, putem folosi acest sistem si in acest sens, deoarece rezervorul vine echipat cu o pompa puternica ce poate efectua si aceasta etapa. In acest fel se poate realiza si alimentarea cu apa, direct din rezervor, apa tratata si curata, gata pentru a fi utilizata. Produsul este inovator si sigur si aduce beneficii reale utilizatorilor, dincolo de functiunile exprimate anterior.

Cat priveste pretul, ei bine aici va trebui ca fiecare utilizator sa il verifice in functie de varianta aleasa. Pe site-ul www.shop-einstal.ro puteti gasi produsele in variantele de capacitate mentionate si puteti verifica exact care este limita de buget in care va incadrati.


Tags: , , , ,

Leave a Reply