Cum amenajezi totul pentru a beneficia de o gradina luminata?

July 2, 2020 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Se intampla deseori ca spatiul de care dispui pentru a-ti amenaja o gradina sa fie umbrit din diferite motive. Fie este inconjurat de multi arbori, fie de locuinte foarte inalte sau alte astfel de motive. Ce faci in acest sens? Cum ai putea sa te bucuri de momente de relaxare divine intr-o gradina luminata?

Principala solutie este sa te folosesti de lumina artificiala. Acest truc functioneaza intotdeuna si iti voi povesti mai multe despre el in cele ce urmeaza. Totusi, exista si alte tructuri secundare prin care gradina ta sa para mai luminoasa. Ramai aproape – discutam despre toate in cele ce urmeaza.

Lumina artificiala – cum o obtii?

La capitolul lumina artificiala te poti folosi de tot ce inseamna lumanari, lanterne, felinare si lampi. Acestea sunt principalele elemente prin care poti obtine lumina artificiala. De exemplu, pe decodepot.ro regasesti o multime de lanterne tip felinar cu tot cu agatatoare ce promit sa iti ofere lumina mult dorita in propria gradina.

Bineinteles, poti si improviza astfel de produse care sa iti ofere lumina artificiala de care ai nevoie. Eu iti recomand si domurile de sticla. Daca nu doresti sa asezi in interiorul lor flori, atunci opteaza pentru lumanari pe baza de baterii.

In acest fel, efectul pe care il ofera asupra gradinii tale va fi de impact. Regasesti domuri de sticla cu baza din lemn in categoria de decoratiuni gradina de la Decodepot.

Ornamentele de gradina deschise la culoare iti pot fi de asemenea de ajutor!

Pentru a obtine lumina mult dorita in propria gradina, trebuie sa optezi pentru mobilier si accesorii in culori deschise. Atunci cand optezi pentru nuante inchise, efectul nu va fi cel dorit. Ba chiar s-ar putea sa obtii o gradina cu mult mai intunecata.

Astfel, la capitolul acccesorii deschise la culoare, acelasi magazin online, Decodepot, este solutia. In functie de stilul in care ai ales sa iti construiesti gradina, alege si accesoriile potrivite. Iti pot oferi in acest sens cateva recomandari.

Iti poti orienta atentia catre ghivecele din lemn, model casuta, scara din lemn antichizata decorativa, dar si spre suportul de flori sub forma de scara din lemn. Felinarul din lemn cu capac metalic este o alta recomandare pentru a obtine o gradina mai luminata.

Continuam lista de recomandari cu pocalul metalic, auriu antichizat. Acesta reprezinta un element de decor elegant ce poate atrage cu usurinta toate privirile. In aceeasi ordine de idei, si decoratiunile minimaliste pot atrage la fel de bine atentia. Putem animiti de ornamentul bancuta cu zana, casuta cu zane, dar si figurinele din portelan model ciuperca sau iepure.

Daca accesezi magazinul online vei fi intampinat cu diversitate, diversitate din care ai de unde alege. Probabil, navigand pe decodepot.ro si analizand produsele disponibile, iti vor veni diferite idei care mai de care mai inedite prin care iti poti lumina gradina.

Pentru o descoperire rapida a produselor dorite, in functie de tipul lor si materialul folosit la confectionare, utilizeaza filtrul de cautare din stanga paginii.


Tags: , ,

Leave a Reply