Containerele monobloc birou, benefice pentru orice firma

March 30, 2016 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

containereContainerele monobloc sunt ideal de folosit in ziua de azi pentru a servi la scopul organizarii santierelor, si nu numai. Astazi, s-a ajuns sa se creeze containere monobloc ECO. Aceste tipuri de containere monobloc sunt mult mai ieftine, mai usoare si mai mobile. Ele pot fi ideale pe santiere si chiar si in alte locatii. Un astfel de container este realizat dintr-o structura metalica ce este profilata la rece cu ajutorul unor materiale care au grosimi de la 3 pana la 12 mm. Planseul containerelor monobloc este realizat din materiale precum: tabla zincata, structura metalica profilata la rece, vata minerala de sticla, OSB pentru exterior si chiar linoleum din PVC, realizat special pentru a rezista in conditii de trafic intens. Acoperisul unui container monobloc reprezinta punctul forte in ceea ce reprezinta izolatia termica a acestuia. Acesta este alcatuit din materiale, printre care se numara: structura metalica ce este prevazuta cu un canal de drenare a apei, tabla zincata cu grosime de 0,5 mm, membrane hidroizolatoare, vata minerala si PAL melaminat. Peretii unui container monobloc sunt alcatuiti din panouri sandwich de poliuretan, iar grosimile acestora pot varia in functie de cererea clientului.

Exista mai multe tipuri de containere monobloc pe boxcontainer.ro/containere-monobloc, folosite sub forma de diferite constructii, cum ar fi: containere monobloc birou, containere monobloc pentru locuit, containere monobloc garaj, containere monobloc cladire de paza, si bineinteles ca lista poate continua.

Containerele monobloc birou pot reprezenta una dintre cele mai bune variante atunci cand se doreste realizarea unui birou in care se poate desfasura o activitate in conditii bune. Principalul avantaj al acestora il reprezinta pretul, care este unul destul de scazut. Insa, mai exista si alte avantaje in ceea ce tine de containerele monobloc birou, iar printre acestea se numara aspecte precum montarea si executarea acestora. Montajul unor astfel de containere se face foarte rapid, deoarece acestea sunt foarte usor de dezvoltat. Si la fel se intampla si in cazul executiei acestora, deoarece ele sunt realizate din materiale destul de usor de manuit, bineinteles de catre profesionistii care se ocupa de executia acestora.

In Romania, cele care opteaza pentru aceste tipuri de containere sunt, in special, societatile comerciale mai mari sau mai mici, care isi desfasoara munca pe teren, lucru pentru care doresc sa aiba birouri oriunde se deplaseaza. Acest aspect este posibil doar datorita faptului ca acest tip de birouri pot deveni foarte usor mobile, ele demontandu-se si montandu-se la loc destul de simplu. Cel care comanda un container monobloc birou poate opta pentru absolut orice amenajare a spatiului interior, de la instalatia electrica si pana la grupurile sanitare, sau pentru realizarea acestora fara pereti despartitori, atunci cand se doreste ca acesta sa fie mai spatios. In concluzie, putem spune ca un container monobloc poate fi foarte util oricarei firme care isi desfasoara, in majoritatea cazurilor, activitatea pe teren.


Tags: , ,

Leave a Reply