Containerele modulare si intrebuintarile acestora

March 5, 2017 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Oferta-containere-300x225Fiecare dintre dumneavoastra stiti cu siguranta cum arata containerele si probabil le vedeti zilnic amplasate prin unele santiere deschise in orasele in care locuiti. Insa multi dintre voi vedeti aceste containere ca pe niste simple baraci, lucru care este unul total fals, deoarece containerele inseamna mult mai mult decat atat. In principal, containerele, iar aici vreau sa ma refer in special la containerele modulare, pot avea destul de multe intrebuintari, putand fi de asemenea folosite in diferite domenii de activitate. Cert este ca, aceste containere modulare nu pot fi utilizate numai pe santiere, ci pot fi folosite si sub forma de sedii de firme, birouri, spatii de prezentare sau chiar pentru locuit, caci acestea pot fi dotate cu absolut orice.

Pentru cei care isi fac griji asupra faptului ca aceste containere modulare pot pierde lupta impotriva conditiilor climatice grele, acestia trebuie sa stie ca se insala. Si spun acest lucru deoarece, containerele modulare sunt complet termoizolate, lucru care se datoreaza in special felului in care sunt construite. De fapt, termoizolatia acestora este asigurata de utilizarea de panouri sandwich cu spuma poliuretanica, a caror gosime este de 60 mm, iar aceasta grosime este aceeasi si la pardoseala, pereti sau acoperis. Din acest simplu aspect va puteti da seama ca aceste containere modulare prezinta un grad foarte inalt de protectie termica. In plus, aceste containere modulare reprezinta un imens avantaj chiar si atunci cand vorbim despre rezistenta lor. Spun acest lucru deoarece, structura de rezistenta a containerelor modulare este construita din profile realizate din tabla ce are o grosime de 3 mm, iar aici ma refer atat la rama inferioara, superioara, cat si la stalpi. Mai mult decat atat, structura de rezistenta a containerelor modulare este asamblata complet prin sudura electrica, lucru care nu face decat sa intareasca structura acestor containere si sa o faca mult mai durabila in timp, indiferent de conditiile nefavorabile.

Inca un avantaj destul de important in ceea ce priveste aceste containere modulare este faptul ca, acestea sunt prevazute cu patru elemente de colt, pentru ca ele sa poata fi cat mai usor manipulate. Astfel ca, atunci cand doriti sa mutati un astfel de container dintr- un loc in altul, lucrurile pot fi destul de simple, caci pentru asta nu este nevoie decat sa atasati carligele macaralei la aceste elemente de colt, iar astfel manipularea se va petrece intr-o maxima siguranta. Tot un avantaj il reprezinta chiar si preturile acestor containere modulare, deoarece acestea sunt unele destul de mici in comparatie cu intrebuintarile si durabilitatea lor in timp. Iar cumpararea unui container modular se poate face in ziua de astazi chiar si de pe internet, lucru care de asemenea va poate avantaja destul de mult.


Leave a Reply