Coneltex – pilota potrivita pentru orice anotimp

June 7, 2021 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Probabil ca fiecare persoana cunoaste importanta calitatii somnului si care sunt elementele esentiale pentru a avea parte de confort complet in fiecare seara. Totusi orice alegere cu privire la elementele care acopera patul si care te vor acoperi pe tine mai apoi, este importanta. Materialul, lungimea, proprietatile si alte aspecte conteaza, deci trebuie sa ai grija ce alegi.

Este neplacut sa te trezesti in fiecare seara pentru ca iti este prea cald, prea frig, patura este prea scurta si nu iti acopera picioarele si cate alte motive de acest gen. Din acest motiv, un partener care iti poate veni in ajutor este magazinul online Coneltex. Cu sediul in Suceava, acestia produc atat perne, cat si lenjerii de pat sau pilote pentru ca tu sa ai parte de confort, calitate si aspect cat mai placut.

Ce pilota este potrivita pentru tine?

Chiar daca deseori pilota pare la fel in orice magazin, acestea au totusi proprietati diferite si conteaza mult materialul din care sunt confectionate deoarece acesta are printre cele mai importante caracteristici.

De la Coneltex poti comanda o pilota 4 anotimpuri de care sa te bucuri pe tot parcursul anului deoarece nu supraincalzeste, dar mentine temperatura optima. Poti gasi aici trei marimi variate pentru o astfel de pilota, astfel incat se se potriveasca perfect si sa nu creeze nici un fel de incomoditate noaptea.

Acestea pot fi pentru pat single, dublu sau matrimonial. Atunci cand dormi cu cineva, cu sotul sau sotia, pot aparea divergente cu privire la pilota pentru ca unul vrea sa ii fie mai cald, altul nu suporta caldura si tot asa.

Din acest motiv o astfel de pilota pentru patru anotimpuri poate fi varianta ideala, care va ofera la amandoi temperatura necesara. O comanda de acest gen plasata iti aduce la usa doua pilote. Una o poti folosi vara, adica pe cea subtire. Atunci cand este mai frig afara poti opta pentru a doua, deoarece este mai groasa, dar nu se compara cu cea de iarna, deoarece nici temperaturile  nu sunt atat de scazute.

Atunci cand gerul bate la usa si temperatura este foarte scazuta combina cele doua pilote. Le utilizezi pe amandoua odata si astfel ai parte de caldura, atunci cand vremea de afara este nefavorabila. Fiecare pilota este cusuta cu model in romb, dar pentru un motiv bine intemeiat. In acest fel umplutura nu se aduna in acelasi loc, ci ramane distribuita egal. Atat cand o utilizezi cat si la spalare.

Poti accesa site-ul pentru mai multe informatii si pentru a plasa comenzi.

Contact:

0735 194 314

office@coneltex.ro.


Tags: ,

Leave a Reply