Comenzi coliva non-stop

May 4, 2016 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Urmeaza sa faceti un parastas si aveti nevoie de coliva? Este prea tarziu sa va puteti organiza pentru a prepara o coliva pentru Sambata mortilor? Nu aveti timp sa va dedicati acestui lucru in aceste zile insa vreti sa participati la o slujba de pomenire a mortilor la biserica? O persoana din familie sau cineva apropiat tocmai a decedat si aveti nevoie de coliva pentru slujba de inmormantare? Organizati un parastas la un restaurant, dar cei de acolo nu va pot asigura si prepararea colivei?

Pentru toate aceste intrebari si cerinte avem raspunsurile pe care le cautati. Va putem ajuta cu prepararea colivei pentru diverse ocazii de sfintire si slujbe de pomenire a celor adormiti. Pentru a totul sa fie mai usor si pentru ca cei care ne-au contactat deja ne-au solicitat oarecum aceste lucruri, am impartit oferta noastra in mai multe variante.

Astfel, puteti comanda coliva non-stop la caserola din plastic sau pe un platou din plastic. Caserolele sunt practice pentru ca puteti sa le aruncati dupa ce coliva este sfintita la slujba si dupa ce o impartiti celor prezenti. Are capac, se transporta usor, nu curge si nu trebuie sa o acoperiti pentru ca crucea de pe ea sa nu se deformeze.

Platourile din plastic sunt utile atunci cand doriti sa comandati o cantitate mai mare de coliva. Aceste platouri sunt frumos decorate, rotunde sau ovale. Nu sunt returnabile, ceea ce inseamna ca le veti putea folosi dupa sfintirea colivei si dupa ce aceasta este impartita. In timp ce caserolele cu coliva pot fi mai practice pentru slujbe mai mici, cele pe platou sunt utile atunci cand sunt multe persoane la o inmormantare sau la un parastas mai important (cum este cel de 40 de zile sau cel de 1 an).

Multe persoane prefera sa faca niste pachete pe care sa le dea de pomana celor saraci la biserica, dupa slujba de pomenire. Aceste pachete vor contine aproape de fiecare data coliva. Si ce alt mod mai practic de a da de pomana coliva, daca nu intr-un pahar de plastic, frumos decorat pe deasupra.

In afara de coliva non-stop, punem la dispozitia dumneavoastra si colaci, covrigi sau prescuri speciale care trebuie sa se regaseasca pe masa in ziua pomenirii celui adormit atunci cand vreti sa faceti pomana.

De ce trebuie sa dam de pomana coliva in amintirea celor raposati?

Coliva reprezinta darul celor ramasi in viata pentru sufletul persoanei adormite, pentru pomenirea sa. Avand o incarcatura simbolistica complexa, coliva nu trebuei sa lipseasca din nici o slujba crestin ortodoxa de pomenire a mortilor.


Tags: ,

Leave a Reply