Cele mai mari bonusuri cazino online

November 19, 2018 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Te-ai gandit vreodata ca poti juca la cazinou fara sa scoti niciun leu din propriul buzunar? Ei, bine, acest lucru este posibil astazi pe cazinourile online inregistrate in Romania. Acestea iti ofera posibilitatea de a intra in posesia unor sume de bani oferite drept bonus, din care sa poti paria in voie pe jocurile tale preferate.

De multe ori, aceste bonusuri nu sunt chiar simbolice, asa cum te-ai fi astepat la prima vedere. Acestea pot ajunge la sume destul de consistente, astfel incat efortul tau sa merite. Ce trebuie sa facui insa pentru a intra in posesia unui astfel de bonus? Mai mult, ce trebuie sa stii dupa ce ai intrat in posesia acestui bonus cazino online?

Il poti folosi in interes personal, poti scoate banii si sa mergi la cumparaturi sau exista anumite reguli ce trebuie urmate? Despre toate acestea, vom vorbi in randurile ce urmeaza.

Bonusuri cazino online de mii de lei

Cati bani poti castiga insa din bonusuri? Iata o intrebare pe care multi o pun, in incercarea de a beneficia din plin de premiile puse la dispozitie in mediul online. De regula, bonusurile oferite de cazinourile online pornesc de la cateva zeci si pot ajunge si la mii d elei.

Este adevarat, poti primi si bonusuri in runde gratuite, care pot fi cuantificate tot in bani. Dar, daca este sa vorbim insa de bonusurile de inregistrare sau de cele pentru prima depunere, acestea pornesc de la cateva sute de lei si ajung usor la o mie de lei.

Alte cazinouri merg insa si mai departe, oferind premii de pana la trei mii de lei. Premiile de acest calibru nu se acorda insa intordeauna integral, adica toti banii odata. Ele se acorda esalonat, cu indeplinirea catorva conditii din partea ta.

Cum te califici pentru bonusuri cazino online

Ce trebuie sa faci insa pentru a intra in posesia unui bonus cazino online? In primul rand, trebuie sa te inscrii pe site. Premiile de bun venit se acorda in urma completarii unui formular electronic de inregistrare, in care va trebui sa treci numele, prenumele si datele de contact.

De multe ori, cazinourile iti pot solicita si o copie dupa actul de identitate, pentru ca riscul de frauda sa fie cat mai mic. Trebuie sa stii insa ca prima conditie pentru a putea intra pe un cazinou online este sa fi indeplinit varsta minima legala, de 18 ani. Abia dupa aceasta poti incepe formalitatile de inregistrare.


Tags: , ,

Leave a Reply