Cele mai atractive cadouri corporate pentru petrecerea ta de firma

August 13, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Se apropie sarbatorile si nu stii ce cadouri sa le faci colegilor de munca sau familiei? Trebuie sa mergi la o aniversare si ai ramas in pana de idei? Nu e nicio problema! Exista astazi magazine specialitate precum cadouinedit.ro care gandesc in locul tau tipul de cadou pe care sa i-l oferi sefului sau colegului de birou.

Incepand de la diverse ustensile de scris sau de notat, pana la diverse cadouri personalizate, toate acestea le poti gasi astazi pe internet. Practic, la un singur click de mouse distanta, ai ocazia sa iesi din impas si sa te prezinti increzator la orice petrecere cu firma sau in cadrul cercului tau de apropiati.

Inedit sau banal?

Sa vedem insa care sunt cele mai potrivite cadouri corporate pe care le poti achizitiona de pe internet. La o simpla scanare a pietei cadourilor de tip corporate vom constatat ca aceasta abunda de agende si pixuri, personalizate sau nu, produse sub branduri mai mult sau mai putin cunoscute.

Acestea si-au cam pierdut insa din farmec, cata vreme oricine primeste la inceput de an o agenda sau un calendar sin partea firmei, ca sa nu mai spunem de pixurile sau tricourile personalizate cu insemnele firmei. Acesta este motivul pentru care ar trebui sa te orientezi spre altceva.

Pentru cei aflati in cautarea de cadouri corporate mai deosebite, acestia au acum posibilitatea achizitiei de diplome si trofee aniversare, personalizate la cerere, cu inscrisuri si fotografii alese de tine. Iar un trofeu pentru cel mai simpatic sef sau de apreciere pentru experienta in firma a unui coleg de birou vor fi cu siguranta bine primite, in aplauzele tuturor.

Unde mai pui ca se apropie sezonul petrecerilor corporate, astfel incat o poti lua din timp cu pregatitul cadourilor. Dincolo de trofee si diplome aniversare, tot de pe site-urile de profil precum cadoulinedit.ro poti cumpara niste rame foto personalizate care, de asemenea, pot da viata oricarui birou.

Familia, pe primul plan

De asemenea, nu trebuie uitati membrii familiei sau prietenii apropiati. Si in acest caz, piata e plina de idei care mai de care mai banale pentru cadouri familie, incepand de la obisnuita camasa sau pereche de pijamale pentru parinti sau frati, pana la parfumuri ieftine sau cosmetice pentru partenera de viata. Trebuie sa stii insa ca oferta nu se rezuma la atat.

Daca vei cauta mai bine, vei gasi si cadoul adecvat pentru cei dragi tie. Astfel, orice copil credem ca se va bucura sa primeasca un ghiozdan personalizat cu numele sau pe spate, astfel incat sa nu poata fi confundat de nimeni.

De asemenea, sotia sau iubita vor fi incantate sa imparta cu tine o perna personalizata, inscriptionata cu un mesaj atragator, care sa justifica dragostea dintre voi. Dar, acestea sunt doar cateva idei. Pe restul, va lasam sa le descoperiti singuri…


Tags: , ,

Leave a Reply