Ce trebuie sa facem daca vrem sa ne deschidem un cabinet de avocatura in Bucuresti

June 14, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Pentru a-ti deschide un cabinet de avocatura in Bucuresti este nevoie de multi bani, dar si de un spatiu care sa fie cat mai in centrul capitalei. Asta inseamna alti bani, insa daca vreti sa aveti clienti, trebuie sa faceti si acest efort. Insa, cum orice parinte este mandru de realizarile copiilor, vor face si acum un efort financiar pentru a-si sustine copiii pana la capat.

Cazurile complicate precum cele primite de https://www.avocatpenal.ro si facute cunoscute opiniei publice ii aduc avocatului o si mai mare notorietate sau o castiga in cazul in care inca nu a ajus sa o dobandeasca. Inainte de a-ti deschide un cabinet de avocatura este bine sa studiezi piata impreuna cu un agent imobiliar. Acesta este in masura sa va ofere cele mai bune informatii si sa va ghideze alegerea.

Chiar daca investitia vi se pare mare la inceput, cu timpul o veti recupera. Alegeti locatia intr-o zona centrala, iar daca nu dispuneti de suma necesara, sa nu fie totusi la periferie, unde veti fi greu de gasit.

Dupa ce v-ati hotarat asupra locatiei pentru a va deschide un cabinet avocatura in Bucuresti, pasul urmator este sa il renovati. Iar pentru asta angajati o echipa de profesionisti, deoarece va doriti ca noua locatie unde va veti desfasura activitatea sa fie primitoare, iar clientii sa va calce pragul in fiecare zi.

Este posibil ca la inceput sa nu aveti atat de multi pe cat v-ati dori, insa orice inceput este greu si anevoios. Nu trebuie sa va pierdeti speranta, mai ales dupa ce ati investit atat timp si efort in a termina o facultate in domeniu. Sunt si unii absolventi care abandoneaza meseria imediat dupa absolvire din cauza banilor pe care trebuie sa ii investeasca pe mai departe.

O afacere in doi

Pentru ca primul pas sa fie mai usor de facut, puteti alege sa va deschideti un cabinet de avocatura Bucuresti impreuna cu un prieten. In felul acesta, “pornirea” va fi mai usoara.

Alegeti o persoana din cercul de prieteni in care sa aveti incredere pentru a porni aceasta afacere. Si daca nu vreti sa fiti ajutat de parinti, puteti face un imprumut in banca pentru a incepe propria afacere. Meseria de avocat nu este una dintre cele mai usoare, avand in vedere ca mai mereu trebuie sa fii la curent cu noile schimbari ale legislatiei in domeniu.

Insa, este o meserie frumoasa, din care veti ajunge sa castigati suficienti bani incat sa va permiteti sa duceti la indeplinire toate visurile pe care le aveti. Este o meserie liberala in care trebuie sa luptati pentru apararea drepturilor cetatenilor si libertatilor lor. Sa va doriti intotdeauna sa fiti cel mai bun, dar si corect si responsabil.


Tags: , ,

Leave a Reply