Ce trebuie neaparat sa faci daca vizitezi Mykonos, Grecia?

February 7, 2018 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Cand zici Mykonos, zici de fapt distractie cat cuprinde, viata de noapte, cluburi, dar exista si o alta parte a insulei care te va atrage. Daca vrei o destinatie de vacanta care sa iti permita sa te distrezi intr-un loc absolut pitoresc, atunci sigur vrei sa alegi oferte Mykonos Grecia din oferta de la Filadelfia Turism. Dar, poti face multe alte lucruri pe insula, asa ca merita sa o alegi ca destinatie pentru urmatoarea ta vacanta, indiferent ca va fi o vacanta solo, una de familie sau una romantica.

Mykonos este o insula care se afla chiar in mijlocul Marii Egee si chiar daca are o suprafata mai mica decat multe alte insule, este printre cele mai populare din arhipelagul Ciclade.

Relaxeaza-te pe plajele din Mykonos

Sunt cateva plaje care atrag diverse categorii de turisti, de la cei care pleaca in vacanta cu familia aici, pana la cei petrecareti sau romantici. Printre plajele cel mai vizitate sunt: Agios Ioannis, Paranga, Panormos, Fokos, Kalafatis, Glastros si altele. Multe din cluburile renumite pentru distractie sunt pe unele dintre aceste plaje.

Viziteaza satul Ano Mera

Acesta este un sat cu o istorie aparte, un loc linistit, cu una dintre cele mai frumoase manastiri pe care le poti vedea in arhipelagul Ciclade.  Manastirea se numeste Panagia Toruliani si o parte din obiectele de cult se zice ca au fost pictate in Florenta.

Cumpara din magazinele de pe insula

Insula are multe magazine in care poti sa te bucuri de shopping. Poti cumpara, pe langa altele,  bijuterii autentice, incaltaminte si imbracaminte de firma si chiar lucrari de arta. Daca iti vei face timp, poti sa vizitezi pana la 260 de magazine.

Viziteaza Castelul Panigirakis, un loc pentru romantici

Aflat intr-un peisaj de vis, mai precis o gradina plina cu flori de diferite miresme, acest castel nu trebuie ratat de cuplurile care vin pe insula. Vei simti impreuna cu persoana iubita aroma florilor, vei admira peisajul si vei auzi valurile marii.

Vezi celebrele mori de vant

Morile de vant din Mykonos sunt un adevarat simbol al acestei insule. Aceste mori sunt in mare parte vechi de peste un secol, sunt albe si au acoperisuri din lemn, dar nu prea mai functioneaza, asa ca unele dintre ele sunt doar atractii pentru turisti.


Tags: , , ,

Leave a Reply