Ce tipuri de huse ai la dispozitie pentru Samsung S8?

July 4, 2018 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

 

Daca vechea husa de protectie a telefonului s-a deteriorat sau nu te mai multumeste, ai in vedere ca urmatoarea pe care o cumperi sa vina de la un furnizor de incredere. Axeaza-te atat pe partea de functionalitate – care este deosebit de importanta, cat si pe cea de estetica.

Iti prezint mai departe cateva dintre cele mai populare modele de huse pentru Samsung S8 dintre care poti alege. Le gasesti pe stifler.ro, un magazin online specializat pe aceasta nisa, care ofera calitate, durabilitate si preturi rentabile.

  • Husa Rock Royce Stand

Te poti orienta dupa un astfel de model daca doresti sa asiguri telefonului tau un nivel ridicat de protectie, datorita materialelor calitative din care este confectionat. Asigura o rezistenta sporita si protectie in contact cu suprafetele dure policarbonatul termoplastic si poliuretanul ce o alcatuitesc. Husa dispune de margini usor inaltate, astfel ca orice contact cu suprafete plane sau cu ecranul sa fie impiedicat. Te bucuri totodata si de un design aparte, deci ai beneficii si pe partea de estetica.

  • Husa cu banderola pentru sport

Pentru a beneficia de un plus de confort atunci cand te antrenezi, poti opta pentru un astfel de model. Te bucuri folosindu-l de o potrivire perfecta pe brat, de durabilitate, dar si siguranta a dispozitivului mobil, pe care il vei avea mereu la indemana.

Este o solutie pentru tine daca vrei sa iesi la alergat spre exemplu si ai nevoie sa iei si cheile de la apartament cu tine pentru ca dispune si de un buzunar special conceput pentru asta. Este o husa practica pentru ca este ajustabila. Asta inseamna ca poti sa porti telefonul intr-o multime de moduri.

Prezinta rezistenta crescuta la apa si la socuri, este material anti-amprenta, asigura protectie la praf, zgarieturi, alunecare etc.

  • Husa Diamond Mirror

De obicei orientata spre publicul feminin, o astfel de husa completeaza prezenta cu eleganta, prezentandu-se sub un design asemenea. Este confortabila la purtare, usoara si totodata usor de montat. Daca doresti sa feresti dispozitivul de posibile daune, te poti orienta spre aceste modele de huse Samsung S8. Materialele din care sunt confectionate sunt de top – aluminiu si poliuretanul termoplastic. In interior, husele dispun de un tratament special, reprezentat de un strat protector care sa ofere protectie impotriva zgarieturilor.

  • Husa All Inclusive

Daca esti dintre cei care prefera sa patreze intotdeauna lucrurile simple, o husa all inclusive ar putea fi exact solutia de care ai nevoie. Pe langa faptul ca iti ofera protectie, ar putea sa fie solutia potrivita pentru tine datorita faptului ca este si deosebit de practica. Dispune de compartimente diverse, in care poti pastra cartea de identitate, cardurile de credit, cel de sanatate etc.

Este fabricata din materiale premium, ca TPU-ul, despre care se stie ca asigura protectia sporita si siguranta totodata in caz de socuri sau daca intra in impact cu suprafetele dure.

Sunt numai cateva exemple de huse Samsung S8 dintre care poti alege. Gasesti mai multe modele, definite de calitate si la preturi accesibile pe stifler.ro.


Tags: ,

Leave a Reply