Ce sa faci cu un smartphone nou?

April 5, 2016 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Sunteti in cautarea unui smartphone nou? Il gasiti la pret avantajos pe scotianul.ro – discount mall.

Dupa ce intrati in posesia lui, iata cateva sfaturi utile care va pot ajuta sa-l utilizati cat mai eficient.

Smartphone-urile au devenit atat de sofisticate incat este usor sa ne simtiti complesiti cand vedem toate specificatiile si aplicatiile preinstalate pe noul dispoziv pe care il achizitionam. Dupa ce ne configuram emailul si ne insusim cateva elemente esentiale pe partea de voce si text, cei mai multi dintre noi respiram usurati si lasam celelalte detalii pentru alte zile.

Dar in ciuda naturii complexe a echipamentelor de azi, daca petreceti putin timp incercand sa descoperiti cateva lucruri importante in utilizarea smartphone-ului, veti reusi sa-l folositi extrem de eficient. Investiti putin timp si cu siguranta veti economisi bani si veti tine departe eventualele frustrari izvorate din faptul ca nu va cunoasteti suficient de bine telefonul inteligent.

1. Personalizati ecranul de pornire.
Configurati imaginea de fundal, culorile si pictogramele asa cum doriti. Nu exista aproape nicio limita atunci cand vine vorba despre personalizarea telefonului folosind aplicatii, notificari, tonuri de apel, widget-uri si multe altele. Faceti-l sa arate profesional, elegant sau distractiv, dar mai presus de toate configurati-l astfel incat sa va reprezinte si sa va placa.

2. Testati camera foto
Unul din lucrurile minunate uimitoare pe care le regasim pe smartphone-uri este camera foto. E nevoie de ceva studiu asupra functiilor si stilurilor sale. Folositi filtre pentru a transforta poze banale in adevarate opere de arta. Utilizati de asemenea instrumente de editare pentru a imbunatati rezolutia si culoarea. Folositi setari diferite pentru a maximiza lumina si functiile de partajare pentru a prezenta fotografiile prietenilor si familiei. Motivul numarul 1 pentru care oamenii iubesc sa aiba un smartphone este faptul ca pot sa realizeze fotografii superbe.

3. Instalati o aplicatie de cautare pe telefon
O astfel de aplicatie va permite sa localizati, sa apelati, sa stergeti sau sa blocati telefonul de la distanta. Daca e rau sa va pierdeti datele de pe telefon atunci si mai rau este sa va pierdeti telefonul.

4. Utilizati hotspot-ul
Ati cumparat smartphone-ul ca instrument de comunicare si navigare web, insa acesta poate fi folositi si ca hub personal de wifi. Informati-va cum puteti sa activati hotspot-ul de pe smartphone. Acesta se foloseste de reteaua existenta si creaza o retea wireless care suporta pana la 10 dispozitive activate, inclusiv laptopuri, tablete, echipamente de jocuri etc.


Tags: , ,

Leave a Reply