Ce rochie de mireasa ai alege ?

June 7, 2012 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Azi, pe la ora 8 am avut un examen la facultate, am stat la examen vreo 2 ore, l-am luat, iar dupa examen am fost si am baut o bere cu bun prieten, la terasa care este la 2 minute de facultate si la care ma relaxez dupa fiecare examen cu cate o bere,doua :d.

Stand de vorba cu prietenul meu, vorbim una alta, fiecare se lauda cu ce a mai facut, am vorbit putin si despre concertul pe care il va organiza Music Channle maine in Craiova si uite asa se duce cam o ora si ceva fara sa ne dam seama.

Ii suna telefonul amicului meu, vorbeste cam 3-4 minute, era iubita lui, dupa care imi zici ” sa iti zic una buna” …. si incepe sa imi povesteasca ca a cerut-o pe iubita lui in casatorie si ca anul acesta vor avea nunta, iar la anul vor sa fie si parinti. Le-am urat ” casa de piata”, i-am felicitat ca asa e frumos 😀 , mi-a povestit cum vrea sa fie nunta si unde o va face. Doar ca iubita lui are o nedumerire, nu stie ce rochie de mireasa sa poarte, a gasit doua rochii de mireasa pe un site care ii plac amandoua la fel de mult. M-am rugat sa intreb cititorii(cititoare mai mult se potriveste in cazul asta, dar pot si baietii sa isi dea cu parerea) ianculescul.com ce rochie ar alege intre asta si asta.


Tags: , , , ,

Leave a Reply