Ce probleme putem avea cu laptopurile Apple ?

March 22, 2016 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

La service laptop Apple stim sa apreciem lucrurile bine facute. Si noua ne plac laptopurile Apple. Ne plac pentru ca sunt foarte frumos construite. Sunt extrem de interesante pe interior si recunoastem ca sunt printre cele mai putine echipamente care ne trec pragul in stare de defectiune. Asta pentru ca cei mai multi utilizatori nu au probleme cu ele timp de multi ani. Au un cost de achizitie mai mare in comparatie cu alte laptopuri iar acest lucru se reflecta si in calitatea lor.

Totusi, pana la urma sunt obiecte si chiar unele fragile. Oricat de usor si frumos ne-am comporta cu ele, la un moment dat se pot defecta. Pot suferi anumite accidente (display spart, baterie care nu mai tine deloc, lichide varsate pe tastatura), pot necesita upgrade-uri (de memorie, de hdd) sau pur si simplu doar curatari periodice de praf in zona ventilatoarelor ce le asigura in mod normal o temperatura potrivita de functionare.

Indiferent de problema cu care va confruntati, la OnLaptop.ro – service laptop suntem pregatiti cu instrumente, echipamente si componente necesare pentru a efectua reparatii, pentru a face upgrade-uri sau pentru a inlocui componentele defecte cu unele noi. Scriam intr-un articol recent faptul ca un studiu realizat de curand a aratat ca cei mai multi utilizatori de laptopuri Apple sunt extrem de modul lor de functionare, recunosc ca nu prea intampina defectiuni si probleme cu ele, dar cand se intampla acest lucru reparatiile sunt mult mai costisitoare decat pentru celelalte categorii de notebookuri.

Da, acest lucru poate fi adevarat daca ne gandim ca piesele de schimb pentru laptopuri Apple sunt mult mai scumpe in comparatie cu celelalte. Daca ati fost precaut si ati optat pentru garantie extinsa cand ati cumparati laptopul, nu veti plati pentru reparatie daca defectiunea cu care va confruntati a avut loc in timpul perioadei de garantie. Dar, daca nu mai sunteti acoperit de garantie puteti fi ingrijorat in legatura cu costurile de reparatie.

La centrul de service laptop Apple va putem ajuta cu diagnostic gratuit (veti achita doar reparatia), cu preturi rezonabile, cu reparatii de durata ce vin insotite de garantie si cu suport tehnic. Daca este nevoie de inlocuirea unor componente defecte, atunci va putem pune la dispozitie piese noi cu garantie. Unele din acestea sunt pe stoc, iar altele nu. In urma efectuarii diagnosticului, reprezentatul firmei de service va anunta cat costa piesele ce necesita schimbare. Doar dupa ce va dati acordul se va trece la realizarea modificarilor.

Nu gresim daca spunem ca nici o alta companie de echipamente electronice nu a fascinat publicul asa cum a facut-o Apple. De-a lungul anilor compania a devenit o corporatie imensa, care pentru multi a reprezentat un nou stil de viata si de cultura, dar si un simbol complet al status-ului.


Tags: , ,

Leave a Reply