Ce model de inel de logodna alegeti?

February 25, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Alegerea inelului de logodna depinde de foarte multi factori, precum metalul din care este creat inelul, piatra sau pietrele inelului, pretul bijuteriei, insa pe www.royaldiamante.ro veti putea sa descoperiti o multime de asemenea bijuterii la cele mai atractive preturi.

Inainte de a vizita magazinul insa, ar trebui sa cunoasteti preferintele partenerei in ceea ce priveste inelele, pentru a stii spre ce modele sa va indreptati atentia. In caz contrar, va recomandam cateva tipuri de asemenea bijuterii.

De exemplu, va puteti indrepta atentia spre un inel de logodna Solitaire, tranditional si elegant. Un asemenea inel de logodna este atemporal si prezinta diamantul central fara nici o distragere a atentiei.

Inelul solitaire reprezinta cel mai popular stil pentru inele de logodna. Cel mai traditional solitar are o banda de metal simplu. Pentru a adauga un pic mai mult rafinament sau pentru a va asigura ca diamantul central este setat in special la un nivel scazut, luati in considerare un set de spini sau un set de cos. Pentru a atinge o mai mare stralucire, adaugati un rand de accente de diamant pe banda sau luati in considerare diamantele.

In cazul in care norocoasa isi doreste un inel de logodna care sa ii ofere stralucire, atunci ar putea sa indrageasca un inel care isi pastreaza diamantul mai sus. Puteti opta pentru un inel de logodna stilul Halo care adauga un cerc de diamante in jurul diamantului central pentru a adauga scanteie si pentru a face diamantul central sa para mai mare. In prezent, aceste inele de logodna sunt foarte cautate.

In cazul in care partenera dvs. nu este adepta a inelelor clasice, va puteti indrepta atentia spre un inel de logodna modern si contemporan. Puteti sa gasiti inele care experimenteaza cu forme non-traditionale.

Luati in considerare o setare fara fir – o banda subtire de metal care imbratiseaza diamantul in jurul valorii de brau. Daca vrea sa renunte complet la diamantul traditional al centrului, considerati un inel cu banda larga, cu detalii frumoase. Adaugati scanteie cu accente de diamante sau pietre pretioase.

Se poate insa si ca partenera dvs. sa fie adepta a stilului clasic, si sa isi doreasca un inel de logodna clasic, care sa aiba banda din aur galben si o mica pietricica stralucitoare. Un asemenea inel de logodna va fi frumos si elegant, iar partenera dvs. va impresiona prin rafinament si bun – gust.

Asadar, acestea sunt exemple de inele de logodna spre care va puteti indrepta atentia atunci cand doriti sa alegeti inelul perfect de la Royal Diamante. Tot de la acest magazin va veti putea comanda mai apoi si verighetele, cand deja aveti stabilita data nuntii si cand sunt deja stabilite foarte multe detalii legate de marele eveniment din viata voastra.

Trebuie insa sa precizam faptul ca unul dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa il aveti neaparat in vedere este marimea inelului.

Tocmai de aceea trebuie sa fiti siguri ca stiti masura exacta de la deget, pentru ca in caz contrar exista sanse mari sa nu faceti alegerea corecta.


Tags: , ,

Leave a Reply