Ce înseamnă pantofii pentru mine?

September 12, 2012 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

În multe emisiuni și reviste fashion se promovează ideea de a avea cât mai multe perechi de pantofi de damă, evident, aceasta fiind însoțită și de câteva cuvinte frumoase spuse de către fericitele posesoare ale acestora. Pentru că exista o mică-mare fărmână de curiozitate, ne-am gândit să întrebăm câteva persoane despre ce înseamnă pantofii de damă pentru ele.

“Nu sunt o adeptă a pantofilor, mă orientez mai mult către un alt tip de încălțăminte, în special teniși și bocanci. Îmi plac că multe fete sunt curajoase și încalță pantofi cu tocuri foarte înalte și se descurcă foarte bine la mers, însă eu, dacă aș avea o pereche de pantofi de damă cu toc în picioare, la primul pas aș cădea.” (Andreea, 22 ani, Iași)

“Pantofi? A spus cineva pantofi? Ei bine, dacă da, atunci nu pot decât să spun că îmi plac la nebunie. Îi asortez cu mai tot ce prind în garderoba mea și chiar și atunci când nu am tocmai o zi bună, o pereche colorată de pantofi îmi va aduce mood-ul cel bun și voi căpăta încredere în mine, iar cei din jurul meu vor vedea asta. Așa că, fetelor nu fugiți de pantofii de damă, în special de cei cu toc, deoarece arată bine și un picior frumos mereu va atrage atenția!” (Raluca, 27, București)
“Nu am decât o singură pereche de pantofi, căci în rest prefer niște încălțăminte cât mai confortabilă, deoarece am un job de așa măsură, care nu îmi permite să port tocuri. Când văd prin magazine diferiți pantofi nu pot decât să îi analizez foarte bine, să îi probez, iar mai apoi să îi pun la loc.” (Florentina, 25, București)

“Fiind o femeie de afaceri nu mă pot prezenta în fața colaboratorilor mei fără o ținută care să arate impecabil. De la aceasta nu pot să lipsească o perechi de pantofi cu toc discret. Uneori, cât de mult aș iubi pantofii, pentru că sunt acel plus al ținutelor mele, nu pot să nu ajung de la serviciu și să mă așez pe canapea și să îi arunc undeva pe jos, pentru că mă satur de ei. Însă, am un exemplu bun, și detectivul King (care, de fapt, e detectiva King) poartă niște pantofi de-a dreptul uimitori, ea rezistă, deci rezist și eu. Să trăiască pantofii!” (Dora, 31, Sibiu)
“O femeie are ceva aparte atunci când încalță o pereche de pantofi cu toc și este îmbrăcată și bine. Aceasta transmite eleganță și, implicit, arată și bine. Deși, poate că iubita/ soția cred că nu ne interesează cu ce anume se încalță, noi suntem niște critici din umbră. Așadar, nu ocoliți să purtați cu mândrie pantofi, aleși cu gust, bineînțeles.” (Marian, 39, București)


Tags: , , , ,

Leave a Reply