Ce este un sistem solar nepresurizat?

May 17, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Exista atat de multa agitatie cu privire la sistemele alimentate cu energie solara si importanta acestora in generarea de energie curata. Introducerea sistemului solar cu apa fara presiune este considerat cel mai stabil si mai accesibil sistem solar de incalzire a apei, care necesita intretinere minima sau deloc.

Au fost multe cercetari asupra acestui sistem inainte de proiectare si fabricare, asa ca haideti sa discutam in cele ce urmeaza despre sisteme solare nepresurizate ieftine de la Top Solar.

Cum functioneaza un sistem solar nepresurizat?

Acesta absoarbe sistematic razele soarelui si asigura suficienta caldura pentru lichidul din colector. Odata ce lichidul se incalzeste, acesta este absorbit in partea superioara a panoului colector si curge direct in rezervor, determinand fluidul racitor din rezervor sa curga la baza panoului colector. Intregul proces se repeta din nou, ceea ce asigura o circulatie continua in sistem.

Caracteristicile sistemului de incalzire solara fara presiune

Acest sistem de incalzire solara are cateva caracteristici uimitoare care il fac alegerea ideala pentru multe gospodarii. Mai jos sunt cateva dintre caracteristicile sale minunate.

  1. Este proiectat cu tehnologie de sudura cu argon, care asigura o durata lunga de viata si fara scurgere. Fiecare rezervor de apa al sistemului a fost inmuiat in apa si testat pe deplin cu o presiune de 0,05MP pentru a va asigura ca nu exista scurgeri de apa in conditii de presiune ridicata.
  2. Este construit solid cu un otel inoxidabil de calitate alimentara, cu o grosime de 0,41 mm, care mentine apa potabila si curata.
  3. Stratul sau de izolatie este proiectat folosind o spuma integrata de inalta densitate cu o grosime de 55 mm. Sistemul are o rata de emisie de 5% si o rata de absorbtie de 93% – 96%. Acest lucru face ca este foarte eficient la caldura. Deoarece produsul a fost testat corect, compania ofera o garantie uimitoare de utilizare de 5 ani.

Care sunt beneficiile sau avantajele Sistemului?

Exista multe motive pentru care sistemul de incalzire cu apa solara fara presiune este cu mult inaintea altor sisteme. In primul rand, tuburile vid pot dura aproximativ 15 ani. De asemenea, are o rezistenta puternica, sunt fiabile si produc o performanta stabila. Uimitor, poate pastra caldura pana la 72 de ore.

Sistemul are, de asemenea, accesorii suplimentare, cum ar fi rezervorul de asistare si incalzitorul electric (in cazul in care doriti sa incalziti electricitatea).

In ansamblu, sistemul solar nepresurizat este o solutie simpla si sigura pentru incalzirea apei. Acesta are un proces simplu, deoarece tuburile vid absorb radiatia solara si o convertesc in caldura, care apoi este transferata in apa.

Efectul termosifon va asigura apoi ca apa rece va cadea automat in timp ce apa calda va creste. In plus, sistemul are un design rezonabil si stiintific si este usor de instalat.

Daca sunteti in cautarea unei solutii de apa solara foarte fiabila si durabila, in mod evident cea mai indicata solutie este aceea de a va indrepta atentia spre Top Solar pentru a va alege sistemul ideal.


Tags: , , ,

Leave a Reply