Ce contin batoanele de slabit cu ceai verde?

July 11, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

In zilele noastre, din ce in ce mai multa lume pune pret pe aspectul fizic, si din ce in ce mai multe persoane incearca sa obtina un corp cat mai frumos modelat.

In acest sens, exista de exemplu multe persoane care aleg sa mearga la sala de fitness in fiecare saptamana de cel putin 3-4 ori, in timp ce alte persoane prefera sa iasa in parc la alergat.

Exista de-asemenea persoane care nu sunt prietene cu sportul, si care isi doresc sa slabeasca sau sa creasca in greutate, iar din acest motiv merg la nutritionist, care le poate crea un plan alimentar personalizat, astfel incat sa isi atinga in cel mai scurt timp obiectivele.

Cei care isi doresc insa sa slabeasca, si care nu au nici timpul liber pentru a merge la sala, si care nu isi doresc sa treaca nici pragul unui nutritionist, cu siguranta isi vor indrepta atentia spre suplimentele pentru slabit.

Pentru cei care isi doresc sa elimine cateva kilograme, un Baton De Slabit Slim Bar Cu Ceai Verde 40gr VEDA KALPO poate reprezenta cea mai buna solutie, datorita ingredientelor sale pe care le vom prezenta in cele ce urmeaza.

Ingrediente Baton De Slabit Slim Bar Cu Ceai Verde 40gr de la VEDA KALPO: izolat proteic din soia – 7,6g, maltitol, ulei de palmier, fulgi de grau germinat – 4,8g, fructoza, fulgi de porumb – 3,2g, sirop de malt, cacao, seminte de in – 1,6g, pulbere din frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis) – 1g, praf de roscove, alune prajite, L-carnitina – 320mg, aroma de ciocolata, carbonat de calciu, acid ascorbic, oxid de magneziu, oxid de zinc, iodura de potasiu.

L-carnitina este un ingredient de baza al acestui baton pentru slabit, si este un ingredient care accelereaza metabolismul lipidelor, favorizand astfel oxidarea la nivel celular si contribuind la metabolizarea depozitelor de grasime.

Vitamina C si Iodul care se regasesc printre ingredientele batonului, contribuie in mod eficient la metabolsimul energetic normal, in timp ce Zincul contribuie cu succes la metabolismul normal al macronutrientilor, acizilor, grasi si al carbohidratilor. Fulgii de grau germinat sunt biostimulatori, si alaturi de fulgii de porumb crocanti si alunele ofera un gust excelent batonului.

Este bogat in proteine si fibre vegetale, fiind recomandat si in timpul dietelor de slabit.Nu contine ingrediente de origine animala, putand fi asadarconsumat si de catre vegetarieni sau persoane care tin post.

Batonul De Slabit Slim Bar Cu Ceai Verde 40gr de la VEDA KALPO este renumit ca fiind un aliment energetic sanatos datorita continutului de nutrienti de cea mai buna calitate (pe care i-am enumerat anterior).

Acesti nutrienti se afla in compozitia batonului de slabit slim bar cu ceai verde 40gr de la Veda Kalpo in proportii optime pentru necesitatile organismului uman, si ii ofera acestuia energia necesara. Se poate spune despre aceste batoane ca au un rol benefic pentru organism.

Precizam faptul ca persoanele care isi doresc sa slabeasca in acest fel, consumand Batoane De Slabit Slim Bar Cu Ceai Verde 40gr de la VEDA KALPO, trebuie sa consume intre 1 si 3 batoane in fiecare zi, iar dupa ce consuma un baton este recomandat sa bea un pahar cu apa. Precizam de-asemenea faptul ca nu trebuie sa se depaseasca doza in ceea ce priveste consumul zilnic.


Tags: , , ,

Leave a Reply