Cafeaua zilelor reusite

July 1, 2016 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Cafeaua este tratata de cele mai multe ori ca si o necesitate pentru a putea incepe ziua cu energie si pentru a trece mai usor peste diminetile ce urmeaza unor nopti mai agitate sau lipsite de somn fie din cauza distractiei fie din cauza muncii. In aceste situatii nu prea se acorda o atentie deosebita tipului de cafea consumat sau a modului de pregatire ceea ce nu este un lucru bun sau avantajos. Daca vreti insa sa savurati o cafea speciala si care sa va trezeasca toate simturile si sa va deschida nu doar ochii obositi poate ar trebui sa incepeti ziua cu cafea capsule dolce gusto.

Cu o experienta ce se intinde pe zeci de ani in pregatitul cafelei si in obtinerea celui mai bun gust si a celei mai bune arome cafeaua lavazza va face ca fiecare dimineata si fiecare zi sa fie una reusita. Pentru acest lucru nu trebuie decat in fiecare dimineata sa savurati o ceasca de cafea lavazza inainte de a pleca la servici sau de ce nu chiar si la servici daca vreti sa va bucurati de gustul acesteia alaturi de colegi. Ceea ce trebuie sa faceti insa este sa acordati un timp in care sa o savurati si nu sa o beti in graba ca pe ceva ce trebuie facut si bifat pe ziua respectiva.

Oricum ati alege insa sa savurati aceasta cafea deosebita, si anume acasa sau la birou, aveti posibilitatea de a opta pentru cafea lavazza macinata, cafea lavazza boabe dar si pentru varianta de cafea lavazza capsule. Puteti astfel sa va pregatiti o cafea reusita la ibric sau la filtru dar puteti foarte usor sa optati si pentru pregatitul cu ajutorul unui espressor si automat a unui espresso. Cum tendinta este cea a modelelor de espressoare care functioneaza cu capsule daca aveti un astfel de model puteti folosi si cafea boabe segafredo fara nici un fel griji cum ca nu ar avea acelasi gust si aceasi savoare. Indiferent de modalitatea de pregatire aroma cafelei se va resimti in fiecare ceasca si in fiecare moment in care o veti servi fie ca este dimineata sau in orice alta parte a zilei.

Pentru cei care nu sunt convinsi de faptul ca fac un lucru bun alegand aceasta cafea lavazza exista si posibilitatea de a analiza faptul ca este tipul de cafea preferata de cei mai multi barista mai ales in ceea ce priveste obtinerea unui espresso ideal. Daca aveti o problema cu cofeina si nu aveti voie sau nu puteti consuma asta nu inseamna ca trebuie automat sa faceti rabat de la gust si aroma deoarece chiar si in varianta decofeinizata aceasta cafea lavazza o sa va rasfete si o sa va aduca un plus de culoare in fiecare zi.


Tags: ,

Leave a Reply