Cadourile personalizate, un zambet pentru cei dragi

January 28, 2016 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Cadourile personalizate sunt tipurile de obiecte care uneori pot aduce diverse stari cum ar fi: fericirea, bucuria si zambetul pe buze. In categoria obiectelor ce se pot personaliza intra de asemenea aproape orice tip de obiect. Cateva exemple de produse care se pot personaliza sunt: tricourile, canile, ramele foto, ceasurile, puzzle-urile, tablourile, magnetii care se lipesc adesea pe frigider, dar si pernele pe care dormim.

Pentru personalizarea fiecarui obiect prezentat mai sus se foloseste o anumita metoda. Spre exemplu, pentru personalizarea canilor se foloseste o metoda numita sublimare, prin aceasta metoda putandu-se realiza personalizari rapide si de o calitate deosebita. Astfel de obiecte sunt ideale cand se doreste oferirea lor sub forma de cadouri persoanei iubite, spre exemplu.
In cazul personalizarii tricourilor, metoda folosita se numeste transfer de serigrafie, aceasta avand destul de multe avantaje. Unul dintre aceste avantaje il reprezinta in primul rand costurile scazute ale folosirii acestei metode. Insa pentru personalizarea tricourilor mai exista o metoda numita broderie, care este una destul de eficienta si a fost folosita inca din timpuri mai vechi.

Alt exemplu bun sunt pixurile personalizate, cum ar fi cele daruite in campaniile electorale. Acestea sunt realizate cu ajutorul metodei numite tampografie si este solutia ideala de a personaliza obiecte datorita costurilor ei foarte mici. Tot prin aceasta metoda pot fi personalizate si husele de telefon scrumierele sau ramele foto, care de asemenea sunt cadouri ideale pentru oferit cuiva drag chiar la ziua aniversara.
Insa daca dorim sa daruim cuiva drag sau unui prieten un breloc personalizat cu un nume sau cu un citat gravat pe el, trebuie stiut ca acest lucru poate fi realizat cu ajutorul metodei numita gravura. Gravura este de doua feluri: gravura mecanica si gravura laser. Gravura de tip mecanica se realizeaza cu ajutorul unui diamant si este una din metodele cele mai sofisticate. Spre deosebire de gravura mecanica, cea laser este realizata cu ajutorul unui fascicul laser si este destul de folosita in zilele noastre pentru personalizarea obiectelor din metal sau sticla.

Acestea sunt doar cateva dintre metodele ce se folosesc la giftorama.ro pentru personalizarea diferitelor obiecte.
Multe studii ne arata ca in zilele noastre cadourile personalizate sunt cele mai cautate tipuri de cadouri datorita semnificatiilor pe care le pot avea dar si design-ului cu care pot fi concepute. Spre exemplu, orice femeie si-ar dori o cana cu un “te iubesc” scris pe ea de la barbatul iubit. Sau orice copil un tricou cu super-eroul preferat din benzile desenate imprimat pe el. Acestea sunt doar cateva tipuri de produse personalizate care se cauta in momentul de fata. In Romania sunt destul de multe firme care se ocupa cu personalizarea obiectelor, acest lucru aducandu-le un profit destul de bun in raport cu costurile scazute ale metodelor de a face aceste lucruri.


Tags: , ,

Leave a Reply