Bratarile nautice – neutre la tendintele mereu in schimbare

July 11, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Bratarile nautice sunt, cu siguranta, emblema marii albastre. Chiar daca moda este schimbatoare si in ceea ce priveste industria bratarilor, cele nautice se declara imune deoarece mereu se incadreaza in standardele trendurilor actuale.

E usor sa achizitionezi bratari nautice, se regasesc cam in orice magazin de accesorii sau la diferite targuri. Insa achizitia din locatii ce nu sunt specializate in confectionarea acestor bratari nu garanteaza rezistenta lor in timp.

Pentru a achizitiona bratari nautice din piele sau franghie nautica, recunoscute pentru rezistenta aparte si nu numai, Old Skipper este recomandarea mea. Magazinul online de bratari, brelocuri si accesorii se bucura de un feedback pozitiv din partea publicului. Toate sunt realizate din piele si franghii nautice, cu elemente decorative inedite, impletituri si noduri specifice marinarilor.

Faptul ca sunt confectionate handmade denota unicitatea fiecareia in parte. Corespund celor mai riguroase criterii, atat in ceea ce priveste rezistenta, dar si designul. Totusi, au ceva special ce te va incanta: sistemul de inchidere este reprezentat de o ancora, gravata cu numele brandului.

Bratarile nautice – elementul prin care poti identifica iubitorii de frumusetile marii

Daca nu ai reusit inca sa ajungi la mare, bratarile nautice de la Old Skipper te vor face sa simti acea libertate si independenta pe care fiecare vacanta la mare ti-o ofera.

Totodata, aceste bratari te vor face sa iti exprimi liber admiratia fata de senzatiile placute de care ai parte la mare. In momentul in care vei observa persoane ce poarta bratari nautice vei sti cu siguranta ca iubesc marea la fel de mult ca si tine.

Diversele modele sunt confectionate doar din franghie nautica sau doar din piele si chiar in combinatie – franghie nautica si piele. Reprezinta un cadou ideal pentru prietenii ce sunt iubitori de vacantele petrecute la mare. Aceastea vor da si o nota aparte tinutei in cadrul carora sunt purtate. Oricum, daca iti pui o bratara nautica la mana cu siguranta nu vei mai vrea sa o dai jos.

Acestea sunt o alegere potrivita in cazul in care vrei sa adaugi un accesoriu tinutei casual, tinutei elegante, office sau chiar celei cu tente traditionale romanesti.

Poti alege, dupa preferitele tale sau dupa stilul pe care stii ca il adopta persoana careia i-o vei da in dar, bratari nautice realizate in culori simple, neutre sau aprinse, dar si modelele in diverse combinatii.

Chiar si sistemul de inchidere poate fi ales in functie de preferinte. Prima varianta ar fi cea a inchiderii cu ancora metalica, realizata din otel inoxidabil – material ale carui proprietati cu siguranta iti sunt cunoscute.

Ancora placata cu aur si brida sunt celalalte doua modele in care se poate realiza sistemul de inchidere. Indiferent pe care l-ai alege, cu siguranta va atrage atentia datorita elementului original – ancora.

Te invit sa descoperi lista intreaga de bratari nautice din cadrul magazinul oldskipper.ro. Vreau sa iti reamintesc ca vei gasi si brelocuri, accesorii dar si bratari Motorsport. Vei fi incantat de numeroasele variante in care articolele de la Old Skipper se prezinta.


Tags: , ,

Leave a Reply