Bratari si masti de fata fashion – pe toate le gasesti la Old Skipper

June 30, 2020 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Cine nu a auzit inca de bratarile cu design nautic de la Old Skipper, nu stie ce a pierdut! Vorbim aici de colectii de bratari care mai de care mai deosebite, lucrate manual, realizate din franghie nautica sau piele si cu elemente decorative inedite. Un element distinctiv al acestora este ancora, folosita pe post de sistem de inchidere.

Gama de modele si de culori ale bratarilor Old Skipper este extrem de variata, majoritatea modelelor fiind unisex si potrivite pentru toate tipurile de tinute: casual, sport, elegante sau chiar traditionale.

Bratarile sunt perfecte pentru cei dintre noi care iubesc marea, aventura, calatoriile si au in general un stil de viata activ. Tocmai din pasiunea pentru mare si aventura au luat nastere acestea.

Insa, ceea ce poate multi dintre noi nu stiam inca, Old Skipper nu produce numai bratari, ci si brelocuri si masti de protectie pentru fata.

Fii fashion cu mastile de la Old Skipper!

In conditiile pandemiei actuale, cu toate ca am depasit starea de urgenta si am trecut la cea de alerta, unele masuri si restrictii s-au mentinut. Printre acestea se numara si obligativitatea de a purta o masca de protectie pentru fata in mijloacele de transport in comun si in spatiile publice inchise.

Aceasta reprezinta o masura ce ne ajuta atat pe noi, cat si pe cei din jur. Suntem protejati si ii protejam la randul nostru pe ceilalti.

Deja banalele masti de fata albe pe care le gasim in mai orice magazin sunt de domeniul trecutului. Fiind inca nevoiti sa le purtam, mastile au inceput acum sa aiba diverse forme si culori care mai de care mai deosebite.

Colectia de masti din cadrul magazinului online OldSkipper.ro contine articole potrivite pentru toata familia – femei, barbati si copii. Aceastea sunt confectionate din bumbac 100%, pus in 4 straturi in zona gurii si a nasului, avand filtru intre ele.

Avantajul acestor masti este faptul ca sunt refolosibile si pot fi spalate la masina ori de cate ori este necesar. Pot fi purtate intreaga zi, fara a mai fi nevoie sa le schimbam o data la 3-4 ore, ca in cazul celorlalte masti.

Un alt avantaj este numarul mare de imprimeuri pe care il regasim la Old Skipper. Putem opta pentru modele cu dungi, buline, carouri, flori, motive marine si multe altele.

Pentru a descoperi intreaga colectie de masti de protectie pentru fata, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul magazinului Old Skipper.


Tags: ,

Leave a Reply