Boxe pentru tavan de la Sono.ro pentru un sunet de calitate

May 16, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

O idee inteligenta si un gand pe care il materializeaza tot mai multi se refera la instalarea de boxe pentru tavan. Este unul dintre formatele de sunet recent lansate, deci de actualitate, care atrage atentia publicului.

Montarea unor boxe de tavan este o solutie moderna si totodata practica pentru care poti la randul tau opta, daca te intereseaza sa obtii un sunet de calitate in casa. Inainte de toate, trebuie sa ai convingerea ca astfel de articole se pliaza pe nevoile tale si constituie alegerea potrivita.

Boxe incastrabile in tavan de la Sono.ro – avantajele beneficiarului

Mai inainte de toate, cine este Sono? Este vorba despre un magazin online ce comercializeaza echipamente audio hi-fi, echipamente DJ, sisteme Home Cinema, precum si casti stereo. Practic pune la dispozitia celor interesati solutii de sonorizare complete, dedicate spatiilor comerciale sau rezidentiale, adaptate conform cu necesitatile publicului.

In ceea ce priveste alegerea unei boxe pentru tavan, optiunile pe care le pune la dispozitie magazinul online sunt numeroase. Acestea prezinta o rezistenta inalta, fapt ce indeamna la o astfel de investitie. In ceea ce priveste preturile, sunt echilibrate in raport cu calitatea ce insoteste produsele.

Dispun de o instalare facila, un motiv in plus pentru care sa le ai invedere, indiferent daca interesul este de a completa sistemul audio al spatiului rezidential, al unui hotel spre exemplu sau altele.

Pentru a realiza o alegere potrivita din gama de optiuni de pe site-ul Sono.ro, ai in vedere caracteristicile produselor. In principiu te vei orienta dupa necesitatile tale vizavi de tipul constructiei sale, tweeter-ul, mid-bass-ul, puterea rms si max, impedanta, raspunsul in frecventa si frecventa crossover, amplificatorul necesar pentru completare, nivelul de sensibilitate, culoare, dimensiuni (exterioara si de instalare), dar si adancimea necesara pentru instalare, grilele de care poti avea nevoie.

Ai in vedere de asemenea ce protectie prezinta vizavi de factorii la care pot fi expuse boxele, deci rezistenta pe care o prezinta la umezeala. Poate ca interiorul in care intentionezi sa le montezi este baia.

Orienteaza-te vizavi de o asemenea alegere si dupa brandul producator. Spre exemplu, in portofoliul magazinului Sono.ro regasesti modele produse de HECO, un brand consacrat si un reper cand vine vorba despre astfel de produse audio. Eventual poti intreba in jur sau te poti documenta online, citind recenzii si feedback-uri ale boxelor de tavan produse de acest nume.

In functie de performanta si puterea modelului, costul va varia, dupa cum o sa observi si pe site-ul mentionat.

Atat in ceea ce priveste boxele pentru tavan, cat si alte produse parte din categoria sistemelor audio, sisteme de sonorizare complete gasesti si in showroom-ul magazinului Sono din Bucuresti (vezi pe site adresa completa).  Accesul la showroom se face pe baza de programare, iar in acest sens ai la dispozitie formularul prin care sa o soliciti online.

Identifica sistemul audio potrivit nevoilor tale, boxe de tavan sau perete si alte articole din aceeasi gama in portofoliul Sono si probeaza-l in showroom daca doresti o demonstratie privind performantele lor si apoi completeaza-ti nevoile. Poti comanda produsele lor si online, rapid si simplu, pe www.sono.ro.


Tags: , , , , ,

Leave a Reply