Batman – Arkham City

January 22, 2016 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Scopul, legaturile mari cu adversarii sai, si in mare nu prea are legatura cu filmele lui Nolan, insa n-am sa vorbesc acum despre asta.
Batman arkham asylum a fost primul joc Batman care nu si-a batut joc de personaj. Povestea te facea sa te simti ca ..Batman, erai in pielea personajului si descopereai impreuna cu el, gandind ca el, ce planuia de fapt Joker.

Arkham city se vrea o continuare a lui Arkham Asylum, in Asylum inchisoarea orasului a fost distrusa datorita lui Joker, iar detinutii au fost mutati intr-o zona incercuita unde se pot misca in voie, fara sa poata iesi, recte Arkham City.

Acolo o sa regasim mai multe personaje Batman , Two-Face, Joker, Hugo Strange  si exista indicii care se pot vedea pe trailerele jocului ca inclusiv Black Mask si Penguin vor face parte din el.

Din ce se stie pana acum, Catwoman este pe punctul de a fi executata de Harvey Dent (Two-Face) in Arkham City iar Batman , datorita istoriei amor0ase a lor, va trebui sa o salveze. Totusi din trailere s-a vazut ca Hugo Strange ii stie identitatea lui Batman, si este decis sa o foloseasca impotriva lui.

Eu cred ca acesta este doar inceputul povestii, Kevin Konroy, actorul care-i face vocea lui Batman inca din 1993 in aproape toate jocurile si filmele/desenele animate Batman (eu cred ca a fost cea mai buna voce Batman din istorie) a zis ca povestea jocului va fi foarte neagra, mai neagra decat cea a Batman Beyond : Return of the Joker, despre care nu voi mai povesti dar cei ce nu stiti sa ma credeti pe cuvant ca a fost cutremuratoare.

Se confirma ca in joc vor apare Thalia al Ghul ( fiica unui dusman Batman, cu care este de asemenea implicat emotional), Mister Freeze si ..Robin. Acum nu stiu care din ei, eu unul sper ca Dick Grayson ( actualul Nightwing in DC universe). Unii optimisti il dadeau si pe Superman ca sigur facand parte din joc, insa ma indoiesc sincer de asta. Adica nu s-au chinuit sa-l aduca pe Batman in Smallvile, nu cred ca o sa-l vedem pe Superman in Arkham City.

Cum pentru filmul Dark Knight Rises mai trebuie sa astept un an, va trebui sa ma multumesc cu asta.

Trailerul m-a convins sa-mi schimb sistemul ( sau macar sa-mi cumpar o consola) si sa ma simt im pielea personajului.


Tags: , ,

Leave a Reply