Balansoarul, preferat atat de copii, cat si de adulti – afla de unde sa cumperi unul de calitate

August 28, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Acasa nu este doar despre locul de dormit si acolo unde iti tii lucruri personale. Este mai ales despre intimitatea ta, despre relaxarea ta, despre un mediu care te reprezinta. Asadar nu este de mirare ca avem constant aceasta dorinta de reamenajare. Incercam sa aducem lucruri noi, sa repozitionam unele piese. Cum suna in acest context un balansoar?

Preferat de toata lumea, indiferent de varsta, ideea de balansoar in curte, in living sau oriunde este echivalentul cu cateva momente de relaxare garantata.

Desigur, in acest sens trebuie sa te orientezi spre un model potrivit in functie de cine il foloseste si unde. Indiferent de preferinte, vei gasi la Buz.ro optiuni avantajoase. Este vorba de un e-shop cu multiple variante de produse pentru casa si gradina si nu numai.

Balansoarul pentru adulti

La Buz.ro vei gasi un tip de balansoar perfect pentru a fi montat afara. Acesta intregeste ideea de relaxare pe care ti-o doresti acasa, dupa orele de munca. Este compact, dar asta inseamna si ca poate fi mutat oricand, unde doresti.

Cu un cadru din lemn, sezut moale, confortabil acest tip de balansoar se integreaza perfect pe terasa, afara in gradina sau oriunde in interior. Cumpara un balansoar de terasa si living de pe Buz.ro si bucura-te de minute bune de relaxare.

Un astfel de model de balansoar poate fi folosit cu succes si in camera bebelusului, pentru mamele care alapteaza, pentru momentele in care hranesc copilul sau incearca sa il linisteasca. Balansul este o miscare lina preferata de copii si poate fi in acest caz si benefica pentru mama.

Asadar impreuna cei doi se pot relaxa. In varianta propusa de Buz.ro un astfel de scaun-balansoar suporta greutati destul de mari, deci va fi rezistent pentru  mama si copil. Daca nu, un balansoar doar pentru bebelus este o alta idee buna.

Balansoarul pentru copii

Primele luni din viata unui bebelus inseamna acomodare. Sunt destul de multe nopti nedormite asadar orice parinte isi cauta o varianta optima pentru a relaxa si linisti pe cel mic.

Ideea de balansoar nici ca poate fi una mai buna. La Buz.ro vei gasi oferte de balansoar pentru copii si leagane ergonomice. Interesant este ca un model de balansoar poate fi si transformabil in scaun pentru bebelus, dupa ce acesta reuseste sa aiba pozitia de sezut fara ajutor.

Balansoarele de acest gen pot fi folosite oricand inca din primele luni de viata si pana la 2 ani. Mai mult decat atat, este  vorba de balansul natural, nu pe baza de baterii, ceea ce inseamna ca participarea mamei la leganare este o incantare pentru bebelus, ce ulterior este stimulat sa faca el insusi miscari jucause care sa ii intretina leganatul in balansoar.

Acestea sunt doua dintre variante si motive totodata de a face achizitii de la Buz.ro. Leaganul ne aminteste tuturor despre bucuria copilariei, il asociem cu relaxarea si cu orele petrecute la soare sau la umbra, in gradina, pe terasa, in aer liber. Este o piesa de mobilier ce  nu trebuie sa iti lipseasca. Gaseste oferte de pret in cadrul paginii buz.ro.


Tags: , ,

Leave a Reply