Aveti un continut potrivit –  Ce spun agentiile de web design?

July 12, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Dupa cum probabil stiti deja, continutul scris are o importanta covarsitoare atunci cand va doriti un site bun, atractiv, care sa ajunga in topul rezultatelor Google.

Cu toate acestea, etapa de redactare a continutului nu este atat de usoara pe cat poate parea la o prima vedere. Dar pentru ca stim cat de mult va doriti sa aflati cum sa scrieti un content relevant, in articolul de astazi va vom prezenta trei elemente mentionate de agentiile de web design, elemente ce nu ar trebui sa lipseasca dintr-un content de calitate.

Originalitate si unicitate

Originalitatea si unicitatea sunt doua calitati ce nu ar trebui sa lipseasca din cadrul niciunui site, indiferent de domeniul sau de activitate.

Chiar daca detineti un magazin online, unde continutul vizual (mai exact imaginile) sunt cele care primeaza, sa nu uitam de continutul scris, caci si acesta isi are relevanta sa, completand intr-o maniera frumoasa imaginile cu rol de prezentare.

De asemenea, in cazul in care aveti un blog, continutul scris este mult mai important, in jurul sau rotindu-se toata activitatea afacerii. Incercati sa fiti organizat, oferind intotdeauna informatii cu adevarat folositoare, iar publicul va aprecia fara doar si poate efortul depus.

Inserati cuvinte-cheie

Stim ca ati auzit foarte des vorbindu-se despre acesti termeni, insa, chiar sunt foarte importanti pentru un content bun. Oricat de bine ar fi redactat un articol, daca nu veti insera si anumite cuvinte-cheie relevante, articolul nu va fi plasat acolo unde merita sa fie, deci, efortul pentru redactarea sa ar fi in zadar.

Iar noi nu ne dorim sa muncim in zadar, nu-i asa? De asemenea, pentru a va gasi termenii care sa vi se potriveasca, recomandarea noastra este sa va ajutati de anumite unelte, printre care se numara si Keyword Planner, un instrument oferit chiar de Google.

Articole usor de inteles

Articolele pe intelesul tuturor au devenit din ce in ce mai populare, in comparatie cu cele de specialitate. Datorita faptului ca se adreseaza unei categorii foarte ample de public, un limbaj accesibil va fi intotdeauna mult mai preferat, in comparatie cu un limbaj de specialitate, unde nu toata lumea are capacitatea de a intelege ce se explica in acele randuri.

Iar atunci cand utilizatorul nu intelege ce i se explica, este foarte greu sa il motivezi sa ti se alature. Pana la urma, are si utilizatorul dreptatea sa, nu-i asa? 

In finalul articolului…

Continutul este si va ramane o piesa importanta pentru un site de calitate, oricat de mult ar fi apreciate fisierele sub forma de clipuri video. Iar pentru acest pas, suntem siguri ca aveti nevoie si de un strop de ajutor.

Agentia de optimizare SEO din Timisoara ProjectMedia va ofera atat servicii de optimizare SEO, cat si de marketing online si web design, pentru a obtine un site complet, numai bun de scos la lumina. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati chiar acum, iar noi vom incepe imediat sa analizam situatia in care va aflati!


Tags: , ,

Leave a Reply