Atentie cei care ma cunoasteti de pe blog(uri)

January 21, 2016 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Ieri mi-a atras Baby R atentia ca ..sunt cautat. Da, un anume personaj intreba de mine persoane de pe bloguri. Si nu numai ca de pe bloguri, dar persoane cu care n-am interactionat niciodata.

S-a prezentat ca fiind prieten cu mine, si ca nu mai stie de mine de mult timp.

Bun..acum sa explic putin situatia ..idiotul nu ma cunoaste, nu e prieten cu mine, n-a fost, n-am vorbit niciodata cu el.

1. Draga imbecilule, altadata ai grija sa contactezi persoane alaturi de care am interactionat direct, nu in acelasi loc. Intelegi boule?

2. Inainte sa faci ceva, ai grija sa fii dracului si credibil, urasc curvele, dar iubesc curvele proaste, deci idiotule, i love you, esti superb de prost.

3. Ai zis acolo ca as trece printr-o depresie, vezi, esti prost, eu trec prin multe depresii.

I-am scris mai multe idiotului, dar pentru ca e vorba de un om cu probleme serioase de comportament nu vreau sa-l asmut impotriva altor persoane..  Anyway, prostule..altadata cand vrei sa iei contact cu mine, fa-o direct, if you have the balls. Iti voi da tot, adresa, nr de telefon, cere si ti se va da, cu toate ca daca aveai intelectul unei oite reuseai sa le afli si singur.

Si pentru alti bloggeri, cu care interactionez de data asta: daca cineva va da add pe mess, facebook, twitter etc ca sa intrebe de mine dandu-se prieten de-al meu dati ignore imediat! Toti prietenii mei stiu unde sa ma caute, au id-urile mele de messenger si n-au nevoie sa recurga la asa ceva ca sa afle despre mine niciodata.

Si pentru altii , aveti grija pe unde va lasati datele de contact, ca asa ajungeti tinta cretinilor, fara voia voastra.


Tags: , ,

Leave a Reply