Asigura productivitatea cu ajutorul unor folii pentru agricultura corespunzatoare

July 25, 2018 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Orice fermier desavarsit are in vedere identificarea celor mai bune solutii prin care sa asigure productivitatea culturilor, respectiv prin care sa le fereasca de riscurile unei dezvoltari deficitare. Noile descoperiri in materie de produse agricole nu fac decat sa ajute in acest sens.

Mai ales atunci cand diversele etape ce trebuie parcurse in agricultura sunt accidental omise sau nu au fost realizate la timp, diverse produse devin indispensabile pentru pastrarea roadelor. Cat de eficiente sunt acestea depinde de modul in care au fost selectate din lista de optiuni, respectiv de locul din care sunt achizitionate.

Foliile de agricultura si utilitatea acestora

Pentru ca prin definitie acestea par a reprezenta produse complexe, ceea ce trebuie sa stii este ca pot aduce o contributie insemnata afacerii tale. In principal, rolul acestora este de a te ajuta sa protejezi materia prima, respectiv furajele pentru animale – in mare deci acestea te ajuta sa cresti productivitatea afacerii.

Vei sesiza diferenta intre hrana pastrata in mod clasic si cea protejata cu folii agricultura. Conditiile optime dicteaza si alimentatia corespunzatoare a vietuitoarelor, care vor fi mult mai putin predispuse la afectiuni digestive specifice.

Care este utilizarea foliilor si cat de practice sunt acestea poti sa afli prin achizitionarea si intrebuintarea lor propriu zisa. Pentru a lua o decizie cat mai inspirata in acest sens, iata ce categorii de folii pentru agricultura sunt disponibile pe superfarmland.com, un aliat de incredere cand vine vorba despre produse si echipamente pentru productivitatea si cresterea fermei tale.

  • Foliile de siloz

Acestea au fost concepute in mod special pentru a asigura protectia silozului. In acest mod, feresti hrana animalelor de factori ce o pot altera, precum caldura sau lumina, evitand cu succes supraincalzirea.

  • Foliile de tip stretch

Acestea sunt utilizate pentru a infolia balotii de fan si lucerna. Sunt ideale pentru a proteja productia de factori ce o pot afecta. In acest mod este protejata in timp de acestia, rezistand la actiunea razelor UV, respectiv la diversele intemperii.

  • Foliile de etansare

Ideale pentru a proteja silozul, acestea se remarca prin faptul ca se muleaza deasupra acestuia intr-o maniera de apreciat. Mai mult decat atat este o categorie preferata pentru ca nu permite formarea bulelor de aer, care sa influenteze negativ productia. Datorita capacitatii de a oferi protectie asupra umiditatii prin proprietatea lor de impermeabilitate, acest tip de folii agricultura este recomandat pentru a asigura protectia peretilor laterali ai silozului.

Daca doresti sa te asiguri de faptul ca sansele de alterare a hranei pentru animale sunt reduse la minimum sau chiar inexistente, cel putin in ceea ce priveste silozul poti avea in vedere o plasa pentru protectia foliei. Gasesti in acest sens pe superfarmland.ro o solutie pe masura, reprezentata de o folie de ofera posibilitatea de utilizare pana la 10 ani. Asta se datoreaza calitatilor excelente ce ii sunt specifice. Nici nu mucegaieste si nici nu este supusa putreziciunii.

Mai mult decat atat, produsul iti ofera garantia ca rezista la actiunea rezelor UV, dar totodata si la riscuri externe precum lovire sau rupere. Mai mult decat atat, o astfel de plasa tine la distanta si animalele sau pasarile care ar fi tentate sa ciupeasca din productie.

Indiferent de nevoie, gama de folii agricultura disponibila in mediul online, in magazine de specialitate ca superfarmland.com, iti ofera posibilitatea de a asigura o productivitate optima a fermei. Este cu siguranta vorba despre o investitie avantajoasa, ce elimina din start bataile de cap cauzate de depozitarea deficitara a silozului sau a altei categorii de hrana. Eviti in acest mod situatiile neprevazute si te bucuri de administrarea corespunzatoare a afacerii tale.


Tags: ,

Leave a Reply