Ai nevoie de un sistem pluvial complet? La RoofArt găsești tot ce îți trebuie

July 30, 2018 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Când vine vorba despre construirea unei case, cu siguranță că există o sumedenie de elemente pe care trebuie să le luăm în calcul – de la structura de rezistență până la montajul unui acoperiș rezistent la intemperii. De asemenea, nu putem neglija instalarea unui sistem pluvial complet cu toate accesoriile necesare dacă ne dorim o lucrare de calitate care să facă față cu brio ploilor, furtunilor și altor condiții meteorologice nefavorabile.

Jgheaburi și burlane metalice

Dacă ai nevoie de un sistem pluvial complet funcțional și durabil, poți apela cu încredere la RoofArt România, companie cu peste 17 ani de experiență în producerea soluțiilor pentru acoperiș, a jgheaburilor și a burlanelor metalice cu rol esențial în drenare și scurgere.

Sistemul pluvial Scandic de la RoofArt este recunoscut pentru calitățile sale îmbunătățite și dezvoltate continuu de către producător. De altfel, proprietarii care instalează un astfel de sistem se vor bucura de o durată medie de exploatare de 50 ani, de garanție anticoroziune de 30 ani, și, nu în ultimul rând, de garanția pentru menținerea culorii – de 15 ani.

Lucruri pe care trebuie să le ai în vedere atunci când instalezi sistemul pluvial

Nu doar alegerea jgheaburilor și a burlanelor este extrem de importantă, ci pentru a te putea bucura pe deplin de siguranță, va trebui să ții cont și de anumite sfaturi în ceea ce privește montajul sistemului pluvial, dar și în ceea ce privește procesul de întreținere.

Iată ce lucruri ar trebui să iei în considerare înainte de achiziționarea sistemului pluvial:

  1. Fără îndoială că un sistem de învelitoare nu poate fi funcțional fără instalarea corespunzătoare a unui sistem pluvial. Astfel, se recomandă alegerea adecvată a materialului din care acesta este conceput, iar cel mai potrivit pentru orice tip de acoperiș și indiferent de materialul fațadei este sistemul pluvial metalic.
  2. De asemenea, este recomandat să optezi pentru un montaj profesional pentru a te asigura că nu vei întâmpina anumite probleme dificil de rezolvat mai târziu. Știm bine că un sistem pluvial instalat necorespunzător va genera automat costuri suplimentare care te pot lăsa cu o gaură mare în buget.
  3. Una dintre indicațiile specialiștilor constă în alegerea jgheaburilor și a burlanelor în funcție de suprafața acoperișului și, bineînțeles în raport cu volumul de apă care ar trebui colectat și evacuat.
  4. După ce ai montat jgheaburile, burlanele și toate accesoriile aferente, va trebui să acorzi o atenție sporită procesului de întreținere, astfel că specialiștii ne sfătuiesc să curățăm sistemele pluviale de cel puțin două ori pe an. De altfel, dacă acestea nu sunt curățate cum trebuie la timp, putem întâmpina o serie de probleme care ne pot afecta pe plan financiar – și nu numai. Deteriorarea fațadei, apariția dăunătorilor, a finisajelor interioare și a structurii de rezistență a casei sunt doar câteva dintre aspectele îngrijorătoare care îi pot determina pe proprietari să realizeze cheltuieli suplimentare.
  5. Calitatea sistemului pluvial este conferită de materialele din care este confecționat, astfel că specialiștii recomandă să te orientezi către jgheaburi și burlane de calitate, concepute din oțel nordic. Asigurând o protecție de durată împotriva ruginii, un astfel de sistem are o acoperire ce conferă un aspect atractiv și elegant în același timp.

Tags: , ,

Leave a Reply