Ai aflat? Inchirierea unei masini prin rezervare online este mai simpla

January 29, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Traim vremuri moderne, cele in care majoritatea serviciilor se rezuma la online. Poti comanda orice si oricand, poti gasi informatii, poti rezolva o sumedenie de lucruri.

Online-ul a revolutionat piata serviciilor, iar ceea ce tine de inchiriere auto nu face exceptie. Nu spune nimeni ca metodele clasice nu mai functioneaza, insa ai de partea ta si o alternativa mai practica. Iata de ce.

Faci rezervare mai rapid

Ideea de a rezerva o masina pentru data la care te intereseaza iti asigura tie confortul si posibilitatea de a-ti asigura din timp transportul.

Nu trebuie sa te multumesti cu putin sau cu ceea ce exista – este principiul dupa care te vei ghida aici. Asadar, cu un singur click, completand un formular specific ce se gaseste in cadrul paginii oficiale ale agentiei in cauza poti rezerva ce te intereseaza.

Atentie, sunt si cazuri in care agentiile pot taxa aceasta preferinta. Ori daca te razgandesti si anulezi rezervarea sau faci vreo modificare asupra datelor initial prezentate, se poate sa ti se ceara o suma drept taxa. Trebuie sa intrebi despre asta. La RINO Rent a Car nu se pune problema asa.

Ai varietate

Nu doar ca este mai simplu si mai practic sa rezervi online, pentru ca poti fi oriundeĀ  in acel moment, insa si pentru ca ai de unde alege este un alt avantaj ce inclina balanta in favoarea acestei metode.

Nu trebuie sa fii surprins de faptul ca daca iti doresti inchirieri auto Cluj atunci cand ajungi la o agentie constati ca desi exista un numar mare de masini, acestea sunt in asteptarea clientilor ce si-au rezervat optiunile. Practic va trebuie sa te multumesti cu ce a mai ramas. Deloc placut.

Vizualizand online ai sansa de a alege ce iti doresti din ce este disponibil. Afli mai rapid ce devine din nou disponibil si poti alege varianta flexibila si potrivita tie.

Nu esti limitat in oferte

Online-ul este practic o extensie a activitatii fizice, clasice, din birou. Asadar, chiar daca faci formalitati online cu o agentie de rent a car asta nu inseamna ca ai mai putine oferte.

Descopera la RINO spre exemplu posibilitatea de a inchiria pe termen lung, serviciile nefiind doar pentru persoane fizice sau companii, ci pentru ambele tabere. In plus, disponibilitatea serviciilor este non stop, nu doar online, ci si la sediul fizic.

Daca ne raportam tot la RINO atunci afla ca online poti seta datele si conditiile la fel de flexibile precum ti se prezinta oferta si cand mergi personal la sediul lor. Astfel, in cadrul paginii poti rezerva mentionand printre altele si ce locatie alegi pentru preluare si ulterior predare, fie Cluj, in oras, fie la aeroport, fie in Targu Mures, la aeroport sau in oras.

Cu maxima transparenta, ti se prezinta online intreaga oferta cu detalii cu tot. Chiar daca nu esti familiarizat cu domeniul, ai tot timpul sa te informezi. Nu vei fi presat de nimic, nu vei fi conditionat de program. Alege calea practica pentru tine, rezervand online.


Tags: , ,

Leave a Reply